Registre d'Arbitres ICASBD

A l'igual que en el cas dels administradors concursals, el Col·legi d'Advocats de Sabadell disposa d'un Registe Únic d'Àrbitres.
 

Podeu accedir al mateix al següent enllaç.

Tots els col·legiats/des de l'ICASBD que vulgueu formar part d'aquest Registre Únic d'Àrbitres, heu de sol·licitar la vostra inscripció mitjançant el formulari que us adjuntem i que incorpora les modificacions acordades entre el CICAC i el secretari del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, segons va demanar expressament.

En el formulari s'ha introduït la possibilitat de consignar les dedicacions preferents, però com a apartat independent de l'experiència en arbitratge. També hi ha la possibilitat d'annexar el CV.

Tingueu en compte que aquest Registre serà l'únic que utilitzaran els jutges per consultar i seleccionar, mitjançant l'aplicatiu, el lletrat/da que hagi d'actuar com a àrbitre en un procediment concret, de manera que tots/es els/les que hi vulgueu formar part (fins i tot aquells/es que ja esteu inscrits a dia d'avui en el Registre d'àrbitres de l'ICASBD), cal que lliureu el formulari adjunt, emplenat, com més aviat millor, adjuntant la documentació que justifiqui la vostra experiència professional com a àrbitres, i la resta de mèrits (o CV) que considereu adient incloure-hi.

LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar