Registre d'Arbitres ICASBD

A l'igual que en el cas dels administradors concursals, el Col·legi d'Advocats de Sabadell disposa d'un Registe Únic d'Àrbitres.
 

Podeu accedir al mateix al següent enllaç.

Tots els col·legiats/des de l'ICASBD que vulgueu formar part d'aquest Registre Únic d'Àrbitres, heu de sol·licitar la vostra inscripció mitjançant el formulari que us adjuntem i que incorpora les modificacions acordades entre el CICAC i el secretari del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, segons va demanar expressament.

En el formulari s'ha introduït la possibilitat de consignar les dedicacions preferents, però com a apartat independent de l'experiència en arbitratge. També hi ha la possibilitat d'annexar el CV.

Tingueu en compte que aquest Registre serà l'únic que utilitzaran els jutges per consultar i seleccionar, mitjançant l'aplicatiu, el lletrat/da que hagi d'actuar com a àrbitre en un procediment concret, de manera que tots/es els/les que hi vulgueu formar part (fins i tot aquells/es que ja esteu inscrits a dia d'avui en el Registre d'àrbitres de l'ICASBD), cal que lliureu el formulari adjunt, emplenat, com més aviat millor, adjuntant la documentació que justifiqui la vostra experiència professional com a àrbitres, i la resta de mèrits (o CV) que considereu adient incloure-hi.

LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar