Drets Humans

icasbd drets hum
II CONCURS PER A INFANTS I JOVES

COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS

"SANT JORDI I ELS DRETS HUMANS"

Sota el lema "Sant Jordi i els Drets Humans" la Comissió de Drets Humans de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell organitza la Segona edició del seu concurs de dibuix i microrelats adreçat a les nenes, nens, noies i nois, amb l'objectiu de donar a conèixer els Drets dels Infants i poder-hi reflexionar.

A través d'aquest concurs la Comissió de Drets Humans vol fer sentir la veu dels infants i joves i conèixer les seves inquietuds respecte al món que ens envolta i l'exercici dels seus drets i deures.

Com tots sabeu, Sant Jordi, segons la tradició, era un cavaller que va matar al Drac per salvar la princesa i tot un poble. Amb aquest gest heroic, el poble va recuperar la pau i l'alegria; la gent va tornar a sortir al carrer i mai més va passar por i gana.

Avui dia ja no hi ha dracs per matar ni donzelles per salvar, però de ben segur que Sant Jordi tindria molta feina lluitant contra tota mena d'injustícies.

Aquesta comissió, que treballa per la salvaguarda dels Drets Humans i considera d'especial interès la formació del menor i la seva implicació en la nostra societat, ha volgut lligar la tradicional figura de Sant Jordi, sempre simbòlica, amb la defensa dels drets humans. Per aquest motiu, i prenen com a punt de partida la Declaració Universal dels Drets de l'Infant, la Comissió de Drets Humans de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, en la seva vessant jurídica, intenta posar el seu petit gra de sorra, en benefici i garantia dels Drets Humans. Amb aquest concurs, la Comissió obre les portes als infants i joves, amb l'interès que aquests prenguin consciència dels seus drets i deures i ens aportin noves idees per seguir treballant.

Així doncs, us animem a participar-hi i a venir a gaudir de l'acte de lliurament de premis que tindrà lloc el dia 22 d'abril del 2015, a les 18:00 hores, a la sala d'acte de l'Il·lustre Col·legí d'Advocats de Sabadell del carrer Lacy, núm. 15, de Sabadell. En aquest sentit, us adjuntem les BASES DEL CONCURS, que consta d'un apartat de dibuix i un apartat de microrelat.

Comissió de Drets Humans

Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar
 
Política de Qualitat

100 anys

La història de la nostra institució la podeu trobar recollida en l'obra "Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell. 100 anys", elaborada pel nostre Bibliotecari, Sr. Àlex Trujillo.
 
100 anys
 
Cartell del Centenari, obra de l'artista sabadellenc Agustí Puig

Normativa - Butlletins

Butlletí Oficial de la Província de Barcelona
 
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
 
Boletín Oficial del Estado
 
EUR-Lex
 
todalaley.com
 
LexCat - Normativa en català
 
associacio juristes defensa llengua catalana