Benvinguda del Degà

 
mhm.decanoEn el segle XXI, què millor porta per accedir a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell que l’electrònica.
 
Benvinguts/des companys/es,
 
Aquest és el nou espai virtual de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, entitat centenària que aposta des de fa temps per la innovació i la immediatesa que suposen la intercomunicació electrònica i les noves tecnologies, exponents de l'evolució constant que viu la nostra professió i el món de manera global.
 
Des d’aquest web podràs visitar les nostres DELEGACIONS, conèixer la nostra HISTÒRIA, estar al dia sobre les darrers NOTÍCIES jurídiques i socials i, el que més important, informar-te sobre tots els SERVEIS QUE PRESTA EL COL·LEGI.
 
També podràs llegir la nostra revista ÚLTIMA INSTÀNCIA en format electrònic, conèixer la composició, notícies i la tasca que duen a terme les diferents COMISSIONS, obtenir informació al voltant dels CURSOS, SEMINARIS I CONFERÈNCIES que es desenvolupen i, si ets col·legiat, accedir a tot un seguit de SERVEIS D'ACCÉS RESTRINGIT i realitzar tràmits i comunicacions col·legials i professionals que fins ara requerien ineludiblement la presència física al Col·legi.
 
El nou web s’ha concebut com a una font actualitzada d’informació i de serveis per al professional i per a tots els ciutadans en general. I també, com no podia ser d’una altra manera, esdevé un vehicle ideal perquè, mitjançant els fòrums d'opinió, les enquestes o el CORREU ELECTRÒNIC, ens puguis fer arribar al Col·legi totes les idees, propostes i, per què no, crítiques que consideris oportú realitzar.
 
Anima’t, visita l'espai virtual del Col·legi i gaudeix de tots els serveis i la informació que t'ofereix.
 
Manolo Hernández Martín
Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell
Guardar
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar
 
Política de Qualitat