Benvinguda del Degà

 
mhm.decanoEn el segle XXI, què millor porta per accedir a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell que l’electrònica.
 
Benvinguts/des companys/es,
 
Aquest és el nou espai virtual de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, entitat centenària que aposta des de fa temps per la innovació i la immediatesa que suposen la intercomunicació electrònica i les noves tecnologies, exponents de l'evolució constant que viu la nostra professió i el món de manera global.
 
Des d’aquest web podràs visitar les nostres DELEGACIONS, conèixer la nostra HISTÒRIA, estar al dia sobre les darrers NOTÍCIES jurídiques i socials i, el que més important, informar-te sobre tots els SERVEIS QUE PRESTA EL COL·LEGI.
 
També podràs llegir la nostra revista ÚLTIMA INSTÀNCIA en format electrònic, conèixer la composició, notícies i la tasca que duen a terme les diferents COMISSIONS, obtenir informació al voltant dels CURSOS, SEMINARIS I CONFERÈNCIES que es desenvolupen i, si ets col·legiat, accedir a tot un seguit de SERVEIS D'ACCÉS RESTRINGIT i realitzar tràmits i comunicacions col·legials i professionals que fins ara requerien ineludiblement la presència física al Col·legi.
 
El nou web s’ha concebut com a una font actualitzada d’informació i de serveis per al professional i per a tots els ciutadans en general. I també, com no podia ser d’una altra manera, esdevé un vehicle ideal perquè, mitjançant els fòrums d'opinió, les enquestes o el CORREU ELECTRÒNIC, ens puguis fer arribar al Col·legi totes les idees, propostes i, per què no, crítiques que consideris oportú realitzar.
 
Anima’t, visita l'espai virtual del Col·legi i gaudeix de tots els serveis i la informació que t'ofereix.
 
Manolo Hernández Martín
Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell
Guardar
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar
 
Política de Qualitat