22 de setembre: Jornada sobre qüestions d'actualitat per a les empreses en matèria mercantil

icasbd formacioUs informem que el proper divendres 22 de setembre de 2017 tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15, Sabadell) una interessant JORNADA SOBRE QÜESTIONS D'ACTUALITAT PER A LES EMPRESES EN MATÈRIA MERCANTIL.
 
L'objectiu d'aquesta nova Jornada organitzada per la Comissió de Formació de l'ICASBD, que consta de 5 ponències a desenvolupar en sessions de matí i tarda, és el d'acostar als inscrits a tot un seguit de qüestions pràctiques i l'anàlisi i afectació de la regulació actual i futura en matèria de dret mercantil sobre diferents àmbits de l'activitat empresarial.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable inclosa al mateix programa, i presentant-la fins el 21 de setembre de 2017, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Us adjuntem el programa amb tota l'informació de la Jornada i el contingut de les ponències, alhora que inclou també la butlleta d'inscripció.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Curs 2017 d'especialització lletrada en Estrangeria

icasbd formacioUs adjuntem el programa i butlleta d'inscripció del CURS D'ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN ESTRANGERIA d'enguany, organitzat pel CICAC, que començarà el proper 20 de setembre de 2017 i que consta de 32 hores de contingut teòric, les proves pràctiques (encara per determinar) i 2 hores de la prova final avaluadora obligatòria.
 
Us recordem que aquest Curs habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial d'estrangeria a aquells/es alumnes que el segueixin en qualsevol dels 3 formats (presencial/videoconferència/videostreaming) que hagin assistit presencialment a les sessions pràctiques al Col·legi d'Advocats corresponent i que superin la PROVA FINAL PRESENCIAL OBLIGATÒRIA, que es durà a terme el 15 de desembre de 2017.
 
Als alumnes que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d'Internet (videostreaming) però que no realitzin ni pràctiques ni prova, se'ls lliurarà un certificat d'inscripció que no habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial d'estrangeria.
 
Les sessions, que s'impartiran de manera presencial als col·legis de Sabadell, Sant Feliu de Llobregat i Tarragona, es podran seguir també pel sistema de videoconferència a la Sala d'Actes de l'ICASBD, així com videostreaming.
 
Podeu emplenar la butlleta d'inscripció i formalitzar la vostra inscripció des d'avui mateix, a través de la Secretaria de l'ICASBD (Formació, Sra. Verónica López. Tel. 93 726 53 55 / Fax 93 725 87 84, o per c. e., a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar

16 de setembre: Sortida BTT Sabadell-Platja Besòs-Sabadell

icasbd activitats collegialsDesprés d'unes merecudes vacances estiuenques, des de la Comissió volem tornar a encoratjar-vos a participar en la 2a Sortida en Bicicleta de l'ICASBD del present 2017, que dóna continuïtat a la que ja vam organitzar al Castell de Guanta a les acaballes del passat mes de març.
 
En aquest cas la convocatòria, prevista per al proper dissabte 16 de setembre de 2017, cobrirà el trajecte Sabadell-Platja del Besòs-Sabadell, que ja vam tenir ocasió de realitzar amb èxit l'any passat.
 
Es tracta d'una ruta BTT amb un recorregut prou conegut, de poc més de 40 Km. (anada i tornada), amb una dificultat baixa i pràcticament pla (a l'abast de tothom) en el que, després de sortir de Sabadell, travessarem les localitats de Ripollet i Montcada, vorejant el riu Ripoll fins arribar a la unió amb el riu Besòs, que també vorejarem fins a la seva desembocadura (Parc Fluvial Besòs) a la Platja.
 
Si voleu conèixer més detalls (mapa, perfil planimètric, etc.) de la ruta i/o descargar-vos l'arxiu (per a iPhone/Android, arxiu Google Earth o Garmin), podeu accedir a través d'aquest enllaç.
 
Un cop arribats a la platja de Sant Adrià, recarregarem les pil·les amb un bon i merescut esmorçar per afrontar després la tornada fins a Sabadell.
 
Lloc trobada: En principi, la sortida es farà des de l'estació d'autobusos (Renfe Sabadell Centre), el 16 de setembre, a les 9 hores.
 
Nota: Tot i ser un recorregut de baixa dificultat, si hi ha algú al que se li faci dura la tornada en bici des de la platja del Besòs a Sabadell, us informem que hi ha diferents estacions de RENFE al llarg del recorregut (al mateix Sant Adrià, o durant el trajecte: Montcada, etc.) i sempre pot tornar tranquilament en tren.
 
Tots/es aquells/es companys/es que hi estigueu interessats a participar, podeu inscrivir-vos ja i fins el 15 de setembre a la Secretaria de l'ICASBD (Sra. Marta Manchón, 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Animeu-vos a participar! Us hi esperem !
 
Consells: És important que porteu beguda, tot i que hi ha diverses fonts al llarg del recorregut. També, malgrat que és una ruta senzilla, també s'aconsella portar roba/equipament còmodes i adequades a l'activitat.
 
Advertiment: La participació en aquesta activitat és voluntària i no sotmesa a cap clàusula ni condició. Qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta participació recau únicament i exclusivament en la persona inscrita (o, en el cas de menors d'edat, en els seus pares o tutors), sense que se'n pugui reclamar al Col·legi d'Advocats de Sabadell pels danys, lesions o perjudicis que el participant pugui ocasionar a un mateix o a tercers.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

Facturació

A continuació teniu a disposició tota la informació necessària cara a la correcta facturació dels assumptes d'ofici:
 
 
COMISSIÓ DEL TOAD

Els ajuntaments manifesten el seu suport al rebuig de l’ICASBD contra el jutjat únic provincial sobre clàusules terra

icasbdUs informem que alguns ajuntaments de la nostra demarcació han manifestat, en virtut dels oportuns acords dels equips de govern municipals, el seu ple suport al Col·legi d'Advocats de Sabadell i el seu rebuig a l'Acord del Consejo General del Poder Judicial -CGPJ- pel qual s'ha centralitzat en un únic Jutjat provincial, el núm. 50 de Barcelona, la tramitació, de manera exclusiva, de totes les demandes dels consumidors en matèria de clàusules terra i altres reclamacions per despeses financeres derivades de la formalització d'hipoteques.
 
Aquesta "provincialització" en un únic òrgan judicial esdevé, com ja va denunciar el Col·legi des del mateix moment de la seva aprovació, una mesura inacceptable, tant per la seva excepcionalitat, com perquè resulta dissuasiva i perjudicial per als ciutadans i ciutadanes residents a la nostra demarcació i que vulguin iniciar accions legals sobre aquesta matèria, que es veuen en l'obligació de desplaçar-se a Barcelona, amb les dificultats i el sobrecost que això comporta en molts casos.
 
Així ho han entès també els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans o Santa Perpètua de Mogoda, que coincideixen plenament amb l'ICASBD en que la mesura implementada pel CGPJ busca afavorir, un cop més, el sector bancari, pervertint fins a l'extrem la Justícia de proximitat i perjudicant la part més feble, el consumidor.
 
A més a més, l'allau de reclamacions que van a parar a un Jutjat que ha nascut col·lapsat, perquè de cap manera podrà tramitar i resoldre en un temps raonable tota aquesta quantitat de demandes, motivarà que s'eternitzin els procediments i les resolucions, en detriment dels drets dels ciutadans afectats.
 
Els al·ludits consistoris denuncien i reclamen a les autoritats governatives i al poder judicial, en línia amb el manifestat pel Col·legi d'Advocats de Sabadell, que, en comptes de centralitzar la justícia i concentrar aquest jutjat únic a Barcelona sota l'excusa d'una pretesa especialització, el que cal és crear nous òrgans allà on hi fan falta, com ara Sabadell i Cerdanyola, i/o dotar els ja existents dels recursos humans i materials necessaris per descongestionar-los.
 
LA JUNTA DE GOVERN

28 i 29 de setembre: Actes del 25è aniversari de l'EPPA

eppaUs informem que amb motiu de la celebració del 25è aniversari del naixement de la nostra Escola de Pràctica Professional de l'Advocacia, els propers 28 i 29 de setembre de 2017 organitzarem tot un seguit d'actes per commemorar aquesta fita tan assenyalada per a l'ICASBD.
 
La programació inclou unes jornades de taules rodones, que es desenvoluparan a la Sala d'Actes de la seu central l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, (Lacy, 15) i que comptaran amb la intervenció de reconeguts ponents i la presència de destacades personalitats.
 
Us adjuntem el programa d'actes, que oferim de manera gratuïta a tots els/les col·legiats/des de l'ICASBD, si bé cal que us hi inscriviu prèviament, especificant el dia o dies al/s qual/s voleu acudir i si us apunteu al dinar, tot enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Atès que l'aforament de la Sala és limitat, és important que us apunteu com més aviat millor, ja que es respectarà estrictament l'ordre d'inscripcions fins que s'esgotin les places.
 
Així doncs, us convidem a gaudir amb tots nosaltres d'una efemèride com aquesta i, per tant, esperem comptar amb la vostra presència en les jornades commemoratives dels 25 anys de trajectòria de l'EPPA.
 
Us hi esperem !
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ D'EPPA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria