9 de maig: Conferència sobre competències de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC

icasbd formacioUs informem que el dimecres, 9 de maig de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
En aquesta ocasió, la conferència tractarà sobre l'àmbit competencial i procedimental de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, abordant aspectes relatius a l'organització del Tribunal, a la competència per conèixer processos en única instància i en segona instància, al nou recurs de cassació autonòmic, o al posicionament de la Secció de Cassació de la Sala en relació amb el nou recurs autonòmic.
 
La sessió anirà a carrec del Sr. F. Xavier Fabregat Vera, advocat, lletrat de l'Administració de Justícia a la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC.
 
Com és habitual, aquesta conferència s'ofereix de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.

Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

26 d'abril i 3 de maig: Curset bàsic de comptabilitat per a juristes

icasbd formacioUs comuniquem que el propers dies 26 d'abril i 3 de maig, de 18 a 20 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà un Curs bàsic de comptabilitat per a juristes, programat per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
El curset té com a objectiu facilitar als advocats/des que no tenen un coneixement ampli dels principis comptables, les eines essencials per entendre i interpretar la documentació comptable que, en moltes ocasions, apareix en el sí dels procediments, com ara de família, laborals o el concurs de persona física, entre d'altres, fent d'aquesta manera que tota la informació que se'n deriva dels estats comptables pugui ser copsada i aprofitada en tot el seu abast.
 
Les sessions aniran a càrrec del Sr. Eduard Recasens Martínez, advocat, economista i auditor de comptes.
 
 Tanmateix, si teniu previst assistir-hi, us agrairem que ens ho comuniqueu prèviament (Sra. Verónica López, Tel. 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), per conèixer el núm. d'assistents i oferir les sessions en la sala més adient.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

25 d'abril: Conferència sobre com plantejar correctament un recurs d'apel·lació

icasbd formacioUs informem que el dimecres, 25 d'abril de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018, en aquesta ocasió coorganitzada amb l'Editorial SEPIN.
 
La conferència, que anirà a càrrec del Sr. Miguel Guerra Pérez, director de SEPIN Proceso Civil i professor de dret processal, versarà sobre tot un seguit d'aspectes a tenir en compte a l'hora de plantejar correctament una apel·lació civil.
 
Qüestions tan importants com ara Novum Iudicium o revisió prioris instantiae, la distinció entre segona instància i apel·lació a l'efecte d'ulteriors recursos, els principis limitadors de l'apel·lació (tantum apellatum tantum devolutum), la reformatio in peius i pendente apellatione nihil innovatur, les resolucions recurribles (supòsits polèmics i resolucions excloses de la doble instància a la llum de la jurisprudència), la legitimació de parts, tercers i intervinents per recórrer, la problemàtica i efectes expansius en els casos de pluralitat de parts actores i codemandades, el requisit del gravamen (cap contra els fonaments de dret?), els supòsits d'estimació de pretensions alternatives i subsidiàries, els continguts bàsics de l'escrit d'interposició, els dipòsits (quantia i esmena en apel·lació), la procedència i improcedència i revisió de la prova en apel·lació, la introducció de fets nous, etc., seran analitzades al llarg d'aquesta interessant sessió, que us recomanem que no us perdeu.
 
Com és habitual, aquesta conferència s'ofereix de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Campionats socials de primavera 2018

icasbd activitats collegialsCom ja és tradició de l'ICASBD per aquestes dates, des de la Comissió d'Activitats Col·legials organitzem un any més els campionats socials que, en principi, s'han de disputar durant la darrera setmana d'abril, i als quals tots i totes esteu convidats/des a participar.
 
En concret, enguany convoquem:
 
XXI CAMPIONAT DE POOL 51
XVIII CAMPIONAT DE FUTBOLÍ (categories: individual i parelles)
XIV CAMPIONAT DE DARDS
 
Com sabeu, la participació en aquests campionats del Col·legi d'Advocats de Sabadell és gratuïta i oberta no només a tots els col·legiats i col·legiades, sinó també als familiars i amics, amb la intenció de compartir, tots plegats, unes estones d'esbarjo, sana competició i rialles que, en definitiva, és del que es tracta.
 
Us adjuntem arxiu amb la inscripció retallable perquè us inscriviu a totes les activitats que desitgeu. Un cop emplenada la butlleta, podeu lliurar-la personalment a les seu cental, enviar-la per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
També podeu trucar per telèfon (93 726 53 55) o enviar un mail i inscrivir-vos directament.
 
Cal que us hi inscriviu abans del 20 d'abril de 2018, per tal que puguem programar amb temps els quadres dels diferents campionats.
 
Animeu-vos a participar i engresqueu altres companys/es i amics perquè també ho facin !
 
Recordeu que la inscripció i participació en aquests campionats són gratuïtes i que, com és habitual, es duran a terme a l'Snooker i en horari compatible amb la feina (sempre a partir de les 19 hores).
 
No us ho penseu i inscriviu-vos. Us hi esperem !
 
Advertiments:
 
• La Comissió es reserva el dret d'anul·lar o modificar qualsevol d'aquests campionats en funció del nombre de participants o d'altres circumstàncies.
• Les dates i horaris concrets de celebració dels campionats es comunicaran als participants tant aviat com es tanquin les inscripcions.
• Premis: trofeus per als primers i segons classificats i medalles de participació per a tothom.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

18 d'abril: El company Jaume Arboledas presenta el seu darrer treball musical amb un concert a l'ICASBD

icasbd activitats collegialsUs informem que el proper dimecres 18 d'abril de 2018, a les 19.30 hores, el company col·legiat Jaume Arboledas presentarà a la Sala d'Actes de l'ICASBD el seu últim treball musical: "NIGHTINGALE".
 
Es tracta d'un CD amb 16 temes, on l'acompanyen músics com ara Jaume Guàrdia, Cesc H Roig, David Bitter o Jordi Castle (Morgan Jr.). Un CD fresc i dinàmic en el que combina diferents estils musicals: melodies tranquil·les amb guitarra acústica i dues veus, cançons més vestides, amb guitarres elèctriques, baix, bateria, teclats..., i un "bonus track" enregistrat a l'Escola de Música de Terrassa, l'ESMUT, pel Raúl Nhasa, en un estil "electrònic".
 
Els/Les assistents podreu adquirir aquest nou disc durant el concert, a banda de gaudir d'una copa de cava un cop finalitzi l'actuació.
 
No us ho perdeu ! Us hi esperem !
 
Cordialment,
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

12 d'abril. Conferència sobre els drets dels menors en els processos de família i la seva projecció internacional

icasbd drets humUs informem que el proper 12 d'abril a partir de les 18:30h. la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una sessió formativa organitzada per la Comissió de defensa dels drets humans sobre els drets dels menors en els processos de família i la garantia efectiva de l'interès superior del menor davant els Tribunals de Justícia, així com la possibilitat a ser escoltat en els litigis per divorcis dels seus progenitors.
 
La xerrada anirà a càrrec del Magistrat alemany Il·lm. Sr. Volker Bissmaier, expert en aquesta matèria, que ens aproparà a la seva experiència en la intervenció dels menors davant els tribunals alemanys.
 
La sessió està oberta a tota la ciutadania.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria