4 de març: VIII Calçotada més visita guiada de l'ICASBD

icasbd activitats collegialsCom és costum d'uns anys ençà, el programa d'activitats col·legials 2018 previstes per la Comissió s'inicia amb la ja tradicional convocatòria de la Calçotada + Visita Guiada de l'ICASBD, que enguany arriba a la 8a edició.
 
Es tracta d'una de les convocatòries que sempre compten amb major èxit de participació i que, com és habitual, és oberta també als familiars i amics dels col·legiats/des.
 
L'activitat l'hem programada per al diumenge 4 de març de 2018, en què ens traslladarem a Valls, ciutat bressol de la calçotada i capital de la comarca de l'Alt Camp.
 
El dinar el farem al RESTAURANT EL TAST, que està integrat a l'Hotel Class de Valls, carrer d'Eladi Homs, cantonada amb President Tarradellas, 12, de Valls.
 
Abans, però, gaudirem d'una interessant visita guiada, en concret, la Ruta pels espais amagats sota terra de Valls, que inclou visita al refugi antiaeri, situat a sota de la Plaça del Blat -a 9 metres de profunditat-, i a la Sala Gòtica de Ca Sagarra. Nota: Us adjuntem arxiu amb la Guia d'aquesta ruta, per si en voleu conèixer més detalls.
 
Timing horari previst de l'activitat:
 
1. Hora de trobada a Valls: 11 hores. S'aconsella sortir de Sabadell a les 10 h. o una mica abans (el trajecte en cotxe és d'aprox. 1 hora). El lloc de trobada serà la Plaça del Pati, de Valls. Es recomana que estacioneu el cotxe a l'aparcament que hi ha la l'Estació d'Autobusos. És un espai ampli de zona blava, que els diumenges és gratuït, i que està a 300 metres de la Plaça del Pati, on ens hem de trobar.
 
2. 11.15 hores aprox.: Inici de la visita/ruta guiada.
 
3. A les 13.30 hores aprox.: Dinar al Restaurant El Tast . El menú consisteix en: Calçots amb salsa / Llonganissa de Valls i xai a la brasa amb guarnició / Crema catalana / Pa, aigua i vi / Cava /Cafè o infusió. Aquest menú és apte per a celíacs.
Per a qui acudeixi amb menors, el restaurant ofereix l'opció de menú infantil (macarrons, escalopa, gelat o iugurt i begudes), per 15 euros.
I si a algú no li agraden els calçots i vol venir, s'oferirà una alternativa.
 
4. Finalment, en acabar el dinar, també hi haurà ball.
 
El preu d'inscripció per a tota l'activitat (Visita guiada + Dinar) és de 31 euros.
 
En tractar-se d'un preu conjunt per a tota la jornada, no es podrà descomptar cap import si algú decideix no fer alguna de les dues activitats.
 
Recordeu que des d'avui i fins el 26 de febrer de 2018, teniu temps d'inscriure-vos. Ho podeu fer a través de la Secretaria ICASBD (Sra. Marta Manchón, Tel. 93 726 53 55 / Fax 93 725 87 84 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Inscriviu-vos. Us hi esperem!
 
Cordialment,
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

28 de febrer: Conferència sobre anàlisi de la jurisprudència recent del TJUE en matèria laboral. Impacte sobre el marc normatiu espanyol

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres, 28 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà la una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
En aquesta ocasió, la sessió té com a objectiu oferir als assistents una anàlisi de la recent jurisprudència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea en matèria laboral i el seu impacte sobre el marc normatiu estatal.
 
La ponència anirà a càrrec del Dr. Eduardo Rojo Torrecilla, doctor en dret, catedràtic del Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB.
 
Com és habitual, la Comissió ofereix aquesta sessió de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Convocatòria I Junta General Ordinària 2018

icasbdLa Junta de Govern, d'acord amb els articles 34, 35 i 38 dels vigents Estatuts col·legials i amb les facultats que li atribueix l'article 43,9è del mateix text, així com altres disposicions concordants, va acordar, en la seva sessió del passat 2 de gener de 2018, convocar la PRIMERA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA de 2018 de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, que ha de tenir lloc el proper 16 de març de 2018, a les 12 hores en 1a convocatòria i, si escau, a les 12.30 hores en 2a convocatòria, a la Sala d'Actes de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, carrer de Lacy, núm. 15, i sota el següent
 
ORDRE DEL DIA
 
1. Lectura i, si escau, aprovació de l'acta de la Junta anterior.
2. Ressenya del degà dels esdeveniments o actes més importants, memòria d'activitats i aprovació, si escau, de la gestió a la Junta de Govern durant l'últim exercici.
3. Examen i votació del compte general d'ingressos i despeses de l'exercici anterior (Nota: els esmentats comptes de l'exercici 2017 que s'han de sotmetre a l'aprovació d'aquesta Junta General es poden consultar a la zona privada del web de l'ICASBD).
4. Lectura, discussió i votació dels assumptes que es consignin a la convocatòria.
5. Proposicions dels col·legiats.
6. Torn obert de paraules.
 
Sabadell, 16 de febrer de 2018
LA JUNTA DE GOVERN

2 de març: Jornada sobre qüestions pràctiques de Dret Mercantil

icasbd formacioUs adjuntem el programa de la JORNADA SOBRE QÜESTIONS PRÀCTIQUES DE DRET MERCANTIL, organitzada per la Comissió de Formació de l'ICASBD, i que ha de tenir lloc el proper divendres 2 de març de 2018, a la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15, Sabadell).
 
Al llarg d'aquesta interessant Jornada, que consta de 5 ponències (a desenvolupar en sessions de matí i tarda), s'analitzaran, de la mà de diferents especialistes sobre la matèria, tot un seguit de qüestions pràctiques relacionades, entre d'altres, amb el dret de la competència en l'activitat empresarial, el contracte de franquícia, els conflictes entre socis, la competència deslleial en els nous models de negoci o la contractació entre petits i grans empresaris.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable inclosa al mateix programa, i presentant-la fins l'1 de març de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Nota: A banda de presencialment, també s'ofereix la possibilitat de seguir aquesta Jornada pel sistema de videostreaming.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

21 de febrer: Conferència sobre qüestions pràctiques dels actes de comunicació i execució

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres, 21 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà la una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
En aquesta ocasió la sessió té com a objectiu abordar diferents aspectes i qüestions pràctiques relacionades amb els actes de comunicació i execució.
 
La pràctica de tot tipus d'actes de comunicació i execució, des de una simple notificació d'una sentència fins a la pràctica d'un llançament o un embargament, provoca una inacabable font de problemes i qüestions pràctiques, que motiva que tots el professionals implicats (funcionaris, advocats, procuradors, policies, serveis socials, etc..) haguem de recórrer sovint a solucions pràctiques i imaginatives, no previstes expressament a la llei.
 
La ponència anirà a càrrec de l'Il·lm. Sr. Iván Fructuoso González, lletrat de l'Administració de Justícia del Jutjat de 1a Instància núm. 4 de Sabadell, i director del Servei Comú dels Jutjats de Sabadell.
 
Com és habitual, la Comissió ofereix aquesta sessió de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Curs sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de dades. ICASBD, 7, 14 i 21 de març: Formalitza la teva preinscripció

icasbd formacioUs informem que la Comissió de Formació organitza, en col·laboració amb l'Editorial Tirant lo Blanch, un Curs sobre el nou Reglament de Protecció de Dades de la UE, que serà de plena aplicació el proper 25 de maig de 2018 a tot el territori de la Unió Europea.
 
L'objectiu principal d'aquest Curs passa per abordar algunes de les qüestions principals que ha de comportar l'entrada en vigor d'aquesta norma, tant pel que fa a la implementació pràctica en les empreses i el despatx propi, com des del punt de vista de l'adopció de les mesures proactives, tècniques i organitzatives recollides en el Reglament.
 
El Curs es desenvoluparà en 3 sessions de 3 hores lectives cadascuna: els dimecres 7, 14 i 21 de març, de 16.30 a 19.30 hores, a la Sala d'Actes de l'ICASBD.
 
Ni no us interessa o podeu seguir el Curs sencer, també us oferim l'opció d'inscriure-vos només a 1 o 2 sessions concretes.
 
Us avancem l'arxiu amb el programa i la butlleta d'inscripció a aquest interessant Curs.
 
NOTA IMPORTANT: Si hi esteu interessats i teniu previst inscriure-vos, és imprescindible que ens ho comuniqueu i formalitzeu la vostra preinscripció abans del proper 15 de febrer de 2018, atès que la viabilitat del Curs dependrà del núm. de col·legiats i col·legiades preinscrits.
 
Podeu formalitzar la vostra preinscripció des d'avui mateix i fins l'esmentat 15 de febrer de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per Tel. (93 726 53 55, Sra. Verónica), o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Moltes gràcies
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria