Dijous, 4 de maig: Acte de presentació de la col·lecció de llibres "El Abogado en Sala"

9788490864173Us informem que el proper dijous 4 de maig, a les 18 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà l'acte, organitzat per la Comissió de Formació en col·laboració amb la Comissió de Biblioteca, de presentació de la col·lecció de llibres "El Abogado en Sala", coordinada pel company advocat i exdirector de l'EPPA de Sabadell, Sr. Xavier Felip i Arroyo, que és també autor de dos dels llibres de la col·lecció, editada per Tirant Lo Blanch.
 
Us adjuntem el targetó/invitació a aquesta sessió, que us oferim de manera gratuïta a tots els companys i companyes col·legiats de l'ICASBD.
 
Es prega confirmar l'assistència (Sra. Marta de Cáceres Tel. 93 726 53 55. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Confirmacions: fins al 3 de maig. Després de l'acte, s'oferirà una copa de cava.
 
Igualment, en el decurs de l'acte l'obra restarà a disposició de tothom interessat a adquirir-lo, amb un 5% de descompte sobre el preu de venda, prèvia reserva.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar

27 d'abril, 16.30 h.: Mini jornada a l'ICASBD sobre usurpació d'immobles: perspectiva penal i civil

icasbdUs informem que el proper dijous, 27 d'abril de 2017, a partir de les 16.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una interessant Mini Jornada, organitzada per la Comissió de Formació, i que tractarà sobre alguns dels aspectes penals i civils més sobresortints que se susciten en la USURPACIÓ/OKUPACIÓ D'IMMOBLES.
 
La primera ponència anirà a càrrec del Sr. Ramón Valls Mallofré, advocat, i se centrarà en la problemàtica penal de la usurpació: estratègies de defensa, instrucció de la causa, el delicte i la seva antijuridicitat.
 
La segona conferència anirà a càrrec del Sr. Marc Remolà Navarro, advocat, que n'abordarà els aspectes civils: desnonament i desallotjament de la finca, implicacions socials, famílies en risc d'exclusió i normativa i criteris jurisprudencials sobre la matèria.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta Jornada de tarda que la Comissió ofererix presencialment (Sala d'Actes) de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD. Tan sols demanem que pugueu confirmar prèviament l'assistència, tot trucant al Tel. 93 726 53 55 o enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
També s'ofereix la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (15 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

26 d'abril, 18.30 h.: Conferència sobre efectivitat de la jurisprudència comunitària en l'àmbit dels consumidors

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres, 26 d'abril de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.
 
En aquesta ocasió la conferència porta per títol: "LA LEC I EL PRINCIPI D'EFECTIVITAT DERIVAT DE LA JURISPRUDÈNCIA COMUNITÀRIA EN L'ÀMBIT DELS CONSUMIDORS", i se centrarà en l'anàlisi del principi de primacia del dret comunitari i el seu encaix en la LEC, després de les recents sentències del TJUE relatives a aquells procediments en els quals una de les parts litigants és un consumidor, i les implicacions que això pot tenir en les execucions hipotecàries i d'altres títols no judicials.
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Jesús Sánchez García, advocat i membre de la Comissió de Normativa de l'ICAB, amb una reconeguda experiència sobre la matèria i del Sr. Vicente Pérez Daudí, professor titular de Dret Processal a la Universitat de Barcelona.
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererix presencialment (Sala d'Actes) de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar

Curs 2017 d'especialització lletrada en Violència de Gènere

icasbd formacioUs adjuntem el programa del CURS D'ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN VIOLÈNCIA DE GÈNERE d'enguany, organitzat pel CICAC, que començarà el proper 18 d'abril de 2017 i que consta de 28 hores de contingut teòric, 6 hores de sessions pràctiques i 2 hores de la prova final avaluadora obligatòria.
 
Us recordem que aquest Curs, organitzat pel Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, habilita per a l'intervenció lletrada en el torn especial de violència de gènere a aquells/es alumnes que el segueixin en qualsevol dels tres formats: presencial/videoconferència/videostreaming, que hagin assistit presencialment a les 6 hores lectives de sessions pràctiques al Col·legi d'Advocats corresponent i que superin la PROVA FINAL PRESENCIAL OBLIGATÒRIA, que es durà a terme el 20 de juny de 2017.
 
Als alumnes que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d'Internet (videostreaming) però que no realitzin ni pràctiques ni prova, se'ls lliurarà un certificat d'inscripció que no habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial de violència de gènere.
 
Les sessions, que s'impartiran de manera presencial als col·legis de Mataró, Granollers i Sabadell, es podran seguir també pel sistema de videoconferència a l'ICASBD.
 
Podeu emplenar i enviar des d'avui les vostres butlletes d'inscripció a través de la Secretaria de l'ICASBD (Formació, Sra. Verónica López. Tel. 93 726 53 55. Fax 93 725 87 84, o per c. e., a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

6 d'abril, 18.30 h.: Conferència a l'ICASBD sobre obligacions fiscals de l'advocat

icasbd formacioUs informem que el dijous 6 d'abril de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.
 
En aquesta ocasió la conferència porta per títol: "Obligacions Fiscals de l'Advocat: Qüestions d'Interès", i té com a objectiu fer un repàs de les obligacions fiscals derivades de l'exercici professional com a lletrat, els criteris vinculants i interpretacions de l'Agència Tributària i una atenció també a les obligacions fiscals més usuals, els llibres registre, l'emissió de factures, etc.
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Ángel González Roldán, cap de la Unitat Regional d'Impostos Especials de la Delegació Especial de l'AEAT en Catalunya.
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererix presencialment de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Programa Voluntariat per la Llengua: Nova modalitat virtual

logoUs fem a mans, per si és del vostre interès, la informació sobre la campanya del Voluntariat per la Llengua (VxL), un programa per practicar català a través de la conversa, que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.
 
 
Enguany s'ha posat en marxa la modalitat virtual del programa Voluntariat per la llengua (VxL), per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència. D'aquesta manera, els participants poden practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin o per qualsevol altre motiu. Amb la nova modalitat, el programa de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) que gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amplia la seva oferta i les vies d'interacció en català entre persones d'arreu del món.
 

COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

 
bancsabadell 
 
 
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria