16 de setembre: Sortida BTT Sabadell-Platja Besòs-Sabadell

icasbd activitats collegialsDesprés d'unes merecudes vacances estiuenques, des de la Comissió volem tornar a encoratjar-vos a participar en la 2a Sortida en Bicicleta de l'ICASBD del present 2017, que dóna continuïtat a la que ja vam organitzar al Castell de Guanta a les acaballes del passat mes de març.
 
En aquest cas la convocatòria, prevista per al proper dissabte 16 de setembre de 2017, cobrirà el trajecte Sabadell-Platja del Besòs-Sabadell, que ja vam tenir ocasió de realitzar amb èxit l'any passat.
 
Es tracta d'una ruta BTT amb un recorregut prou conegut, de poc més de 40 Km. (anada i tornada), amb una dificultat baixa i pràcticament pla (a l'abast de tothom) en el que, després de sortir de Sabadell, travessarem les localitats de Ripollet i Montcada, vorejant el riu Ripoll fins arribar a la unió amb el riu Besòs, que també vorejarem fins a la seva desembocadura (Parc Fluvial Besòs) a la Platja.
 
Si voleu conèixer més detalls (mapa, perfil planimètric, etc.) de la ruta i/o descargar-vos l'arxiu (per a iPhone/Android, arxiu Google Earth o Garmin), podeu accedir a través d'aquest enllaç.
 
Un cop arribats a la platja de Sant Adrià, recarregarem les pil·les amb un bon i merescut esmorçar per afrontar després la tornada fins a Sabadell.
 
Lloc trobada: En principi, la sortida es farà des de l'estació d'autobusos (Renfe Sabadell Centre), el 16 de setembre, a les 9 hores.
 
Nota: Tot i ser un recorregut de baixa dificultat, si hi ha algú al que se li faci dura la tornada en bici des de la platja del Besòs a Sabadell, us informem que hi ha diferents estacions de RENFE al llarg del recorregut (al mateix Sant Adrià, o durant el trajecte: Montcada, etc.) i sempre pot tornar tranquilament en tren.
 
Tots/es aquells/es companys/es que hi estigueu interessats a participar, podeu inscrivir-vos ja i fins el 15 de setembre a la Secretaria de l'ICASBD (Sra. Marta Manchón, 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Animeu-vos a participar! Us hi esperem !
 
Consells: És important que porteu beguda, tot i que hi ha diverses fonts al llarg del recorregut. També, malgrat que és una ruta senzilla, també s'aconsella portar roba/equipament còmodes i adequades a l'activitat.
 
Advertiment: La participació en aquesta activitat és voluntària i no sotmesa a cap clàusula ni condició. Qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta participació recau únicament i exclusivament en la persona inscrita (o, en el cas de menors d'edat, en els seus pares o tutors), sense que se'n pugui reclamar al Col·legi d'Advocats de Sabadell pels danys, lesions o perjudicis que el participant pugui ocasionar a un mateix o a tercers.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

21 de juliol: Festa/Sopar dels Advocats 2017 / Us hi esperem!

icasbd activitats collegialsUs informem que el divendres 21 de juliol de 2017, a les 21 hores, tindrà lloc al Restaurant del Club de Tennis Sabadell (C/ Prat de la Riba, 91) la FESTA/SOPAR DELS ADVOCATS 2017 de l'ICASBD.
 
Com sabeu, aquest és un altre dels actes que tradicionalment celebra la nostra institució i al qual tots els col·legiats i col·legiades hi esteu convidats.
 
Des de la Junta de Govern volem comptar amb la vostra presència, ja que és aquesta una cita pensada per i per a tots/totes vosaltres, els veritables destinataris i protagonistes, en la qual el Col·legi pretén oferir-vos una nit agradable i divertida, amb un ambient distès lluny dels maldecaps i responsabilitats habituals de la professió, en companyia dels amics i companys de professió.
 
La vetllada començarà, com és habitual, amb un bon sopar i, en acabar, es farà el lliurament de trofeus i medalles als guanyadors/es i participants en els diferents campionats socials i competicions esportives que l'ICASBD ha convocat aquest 2017.
 
Posteriorment, tots podrem escoltar música i ballar en una espai reservat exclusivament per a nosaltres fins ben entrada la matinada.
 
Per confirmar la vostra assistència i fer la reserva dels tiquets (recordeu que el sopar és gratuït per als col·legiats/des i que per als acompanyants no col·legiats el preu és de 40 euros), cal que acudiu al Col·legi (Lacy, 15, Sra. Lourdes Pareja) i recolliu els tiquets corresponents a partir del dilluns 17 juliol de 2017.
 
Important: Atès que l'aforament del local és limitat, la reserva de tiquets s'atendrà per rigorós ordre de sol·licitud fins que s'esgoti l'esmentat aforament.
 
No us ho perdeu. Us hi esperem!!!
 
LA JUNTA DE GOVERN

Campionats esportius 2017 ICASBD. Inscriviu-vos!

icasbd activitats collegialsUn any més, des de la Comissió d'Activitats Col·legials de l'ICASBD organitzem tot un seguit d'activitats esportives, adreçades a tots els col·legiats i col·legiades, així com també als vostres familiars i amics que també s'hi vulguin apuntar.
 
En concret, enguany la convocatòria inclou els campionats següents:
 
XXI CAMPIONAT DE TENNIS
VII CAMPIONAT DE PADEL
TORNEIG DE FUTBOL 7 (equips de Col·legis d'Advocats)
III CAMPIONAT DE PITCH & PUTT (Més informació sobre aquest campionat en l'arxiu adjunt)
 
Si esteu interessats a participar en aquests campionats, només cal que ho comuniqueu al Col·legi (Sra. Marta Manchón / Sr. Miquel Fernández, Tel. 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) com més aviat millor (la data límit per inscriure's és el 12 de juliol de 2017).
 
Recordeu que la participació és gratuïta.
 
Un cop rebudes les inscripcions, elaborarem els corresponents quadres de competició i us comunicarem els dies, hores i les pistes en què es duran a terme les diferents competicions.
 
En principi, els partits de Tennis i Padel es jugaran a les instal·lacions del Cercle Sabadellès, mentre que el Campionat de Pitch & Putt es disputarà a les instal·lacions del Vallès Golf.
 
Notes/Advertiments:
 
· Trofeus per als campions i 2ns classificats a tots els campionats
· La Comissió es reserva el dret d'anul·lar o modificar les activitats proposades, en funció del nombre de participants o d'altres circumstàncies
· L'ICASBD no es fa responsable dels accidents o dels danys que puguin patir o causar els participants
 
Animeu-vos a participar. Us hi esperem!
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

7 juliol: VII Caminada nocturna ICASBD-Montserrat. Us hi esperem!

icasbd activitats collegialsUn any més, tornem a la càrrega. No us ho perdeu !!
 
El divendres 7 de juliol de 2017 organitzem una nova edició (la 7a ja !) de la sortida nocturna ICASBD–MONTSERRAT, una convocatòria que ja s'ha consolidat com tot un referent dins de l'excursionisme sabadellenc i que, any rere any, guanya en adeptes.
 
Us recordem que la Caminada és una activitat de l'ICASBD oberta a tothom, tant als col·legiats/des, com també a tots els familiars i amics que ens hi vulguin acompanyar, en la qual es conjuga l'esport i exercici en companyonia amb l'espectacularitat dels diferents paratges (amb l'espectacular sortida de sol des del Monestir com a colofó).
 
La sortida es farà a les 20 hores des de la seu central del Col·legi (carrer de Lacy, 15) des d'on pujarem fins a Matadepera, travessarem la Serra de l'Obac, baixarem fins a Vacarisses, després creuarem Monistrol de Montserrat i, finalment, ascendirem fins al Monestir de Montserrat, fent bon part del recorregut (uns 40 quilòmetres) per camins de muntanya.
 
Per a la tornada llogarem un autocar, que ens recollirà a Montserrat i ens deixarà novament al centre de Sabadell.
 
Els drets d'inscripció s'estableixen en 6 euros per persona, que s'han d'abonar abans del 4 de juliol de 2017 a la Secretaria de l'ICASBD (Sra. Marta Manchón, 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cal tenir en compte que el núm. de places de tornada (autocar) és limitat, per la qual cosa es respectarà en tot moment l'estricte ordre d'inscripció i pagament. Si finalment sobressin places, s'hi podria fer la inscripció el mateix dia de la Caminada.
 
Material imprescindible:
 
- Llanterna o, preferiblement, llum frontal (per qüestions de comoditat) i piles de recanvi.
- Alguna cosa per menjar (entrepà, fruits secs, galetes, barretes energètiques, ....), ja que durant la travessa es farà una aturada per sopar.
- Aigua i/o begudes isotòniques en quantitat suficient (tingueu en compte que al llarg del recorregut trobarem diverses fonts on es podran omplir les cantimplores o envasos que portem).
- Calçat i roba adequats per caminar per la muntanya. És recomanable incloure alguna peça de màniga llarga per la més que probable baixada de temperatura al llarg de la nit.
 
Com és evident, es tracta d'una excursió on hi cal un mínim de preparació física per assolir l'objectiu fixat i en la qual cada participant assumeix, sota la seva responsabilitat, els resultats i conseqüències de la mateixa. Tanmateix, el fet de travessar diferents poblacions permet a aquells participants que ho desitgin, poder abandonar la caminada en qualsevol moment i tornar a casa pels seus propis mitjans, comunicant-ho, això sí, a la resta del grup.
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats a participar, podeu inscrivir-vos fins el 4 de juliol.
 
Animeu-vos a participar! Us hi esperem !
 
Nota: La participació en aquesta activitat és voluntària i no sotmesa a cap clàusula ni condició. Qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta participació recau únicament i exclusivament en la persona inscrita (o, en el cas de menors d'edat, en els seus pares o tutors), sense que se'n pugui reclamar al Col·legi d'Advocats de Sabadell pels danys, lesions o perjudicis que el participant pugui ocasionar a un mateix o a tercers.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

Convocatòria XI Concurs de Fotografia de l’ICASBD

icasbd activitats collegialsLa Comissió d'Activitats Col·legials té el plaer de convidar-vos, un any més, a participar en el Concurs de Fotografia de l'ICASBD que, amb la d'enguany, arriba ja a la seva 11a edició.
 
Creiem que justament ara és el moment oportú per tornar a convocar aquest Concurs, tenint en compte que a poc a poc ens hi acostem a les vacances d'estiu, en les quals tindrem temps i ocasió d'immortalitzar imatges i moments únics amb les nostres màquines.
 
Aquesta 11a edició del Concurs compta amb un únic tema ("Lliure") i, com és habitual, és oberta a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes amants a la fotografia, advocats o no, excepte els organitzadors i els fotògrafs professionals, que només poden optar a l'exposició de les seves obres, però fora de concurs.
 
Les fotografies poden ser a color o en blanc i negre, realitzades amb qualsevol tipus de cambra (digital, analògica, compacta, automàtica, manual, de pas universal, de format mig, etc.). Igualment, l'organització permet un lleuger retoc digital sempre que, a criteri del jurat, no suposi una manipulació excessiva de la imatge original.
 
Les obres es poden presentar a la Secretaria del Col·legi d'Advocats de Sabadell (carrer de Lacy, 15 Sabadell), des d'avui i fins el 20 de setembre de 2017. Amb la presentació de les fotos caldrà lliurar també, emplenada, la butlleta de participació.
 
Podeu consultar els premis, la resta de detalls i requisits en les bases del concurs, que inclou també l'esmentada butlleta de participació.
 
Animeu-vos i participeu !!
 
Cordialment,
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

Campionats socials de Primavera 2017

icasbd activitats collegialsCom ja és tradició per aquestes dates, des de la Comissió d'Activitats Col·legials de l'ICASBD organitzem un any més tot un seguit de campionats socials, que tindran lloc al llarg de les darreres setmanes de maig, i als quals tots i totes esteu convidats/des a participar.
 
En concret, enguany convoquem:
 
XXI CAMPIONAT DE POOL 51
XVIII CAMPIONAT DE FUTBOLÍ (individual i parelles)
XIV CAMPIONAT DE DARDS
 
Com sabeu, la participació en aquests campionats del Col·legi d'Advocats de Sabadell és gratuïta i oberta no només a tots els col·legiats i col·legiades, sinó també a familiars i amics, amb la intenció de compartir, tots plegats, unes estones d'esbarjo, sana competició i rialles que, en definitiva, és del que es tracta.
 
Us adjuntem arxiu amb la inscripció retallable perquè us inscriviu a totes les activitats que desitgeu.
 
Un cop emplenada la butlleta, podeu lliurar-la personalment a les seu cental, enviar-la per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). També podeu trucar per telèfon (93 726 53 55) i inscrivir-vos directament.
 
Cal que us hi inscriviu abans del 23 de maig de 2017, per tal que puguem programar els campionats amb temps.
 
Animeu-vos a participar i engresqueu altres companys/es i amics perquè també ho facin!
 
Recordeu que la inscripció i participació en aquests campionats són gratuïtes i que, com és habitual, es duran a terme a l'Snooker i en horari compatible amb la feina (sempre a partir de les 19 hores).
 
Us hi esperem!
 
Advertiments:
 
• La Comissió es reserva el dret d'anul·lar o modificar qualsevol d'aquests campionats en funció del nombre de participants o d'altres circumstàncies.
• Les dates i horaris concrets de celebració dels campionats es comunicaran als participants tant aviat com es tanquin les inscripcions.
• Premis: trofeus per als primers i segons classificats i medalles de participació per a tothom.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria