Concert presentació del nou àlbum d'en Jaume Arboledas: "L'Advocat i el Diable"

arboUs recordem que el company col·legiat de l'ICASBD, Sr. Jaume López Arboledas, ha editat un nou CD, amb el títol "L'advocat i el diable", la portada del qual us adjuntem a baix.
 
"L'advocat i el diable" és un treball musical que poc o gens té a veure amb el "De Sant Feliu a Paris" (Quimera Rekords, 2015), el seu primer àlbum, tant pel núm. de temes que l'integren, com per la seva concepció, que en el nou treball és senzilla i dramàtica alhora. La senzillesa s'observa, principalment, en la forma, amb melodies nues, al caient d'una guitarra acústica, revestides,en ocasions, amb guitarra elèctrica, teclats i chorus. Per tant, abandonem la instrumentació plena amb la qual s'armava el "De Sant Feliu a Paris", apostant pel format acústic. La forma té la seva raó de ser s'aconsegueix transmetre el fil conductor -el fons- dels 4 temes que componen el disc (i que, d'alguna manera, nodreixen de sentit al seu títol): les emocions negatives que poden afectar l'ésser humà. D'aquí, el drama. En Jaume destaca la gran sort de comptar amb Cesc H. Roig, Jaume Guàrdia Jordan i Montse Clapers, tres artistes que han contornejat les inicials melodies acústiques amb teclats, guitarres i chorus, i gràcies als quals les cançons respiren millor. Es tracta, en definitiva, d'un disc nu, tranquil, per ser escoltat a xarrups.
 
Tots aquells companys i companyes que vulgueu escoltar en viu i en directe els nous temes d'aquest nou treball d'en Jaume Arboledas podreu fer-lo en el concert de presentació que tindrà lloc, si el temps ho permet (si no, es faria a la Sala d'Actes), a la terraça exterior de la seu col·legial central (Lacy, 15) el proper dijous 20 d'octubre de 2016, a les 19 hores, i al qual podeu assistir gratuïtament.
 
A banda de gaudir de les noves cançons del nostre company col·legiat, se servirà cava i, qui ho vulgui, també podrà adquirir el disc.
 
Us hi esperem !
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria