Caminada ICASBD - Montserrat 2007

caminada_montserrat_2007
Com en anys anteriors, la Comissió d'Activitats Col·legials us informa que per als propers dies 16 i 17 de juny està previst celebrar la VII CAMINADA ICASBD - MONTSERRAT.
 
La sortida es farà des de la seu col·legial, c/. Lacy, núm. 15 de Sabadell, a les 20: 00 hores del dissabte dia 16 de juny i discorrerà per tot Sabadell fins a Matadepera on s'unirà amb la marxa nocturna que organitza el SESC SENTMENAT fins a Montserrat, cosa que permetrà aprofitar una infrastructura ja creada que dóna suport als caminants durant tot l'itinerari.
 
El preu de la inscripció (per als no socis) és de 17 euros per participant i inclou la tornada de Montserrat en autocar, provisió d'aigua als controls, cafè calent i galetes (al sopar), xocolata i coca (al monestir) i un record de la caminada; el preu no inclou el sopar. Si es vol renunciar a l'autocar el preu és de 14 euros.
 
Enguany, la inscripció s'haurà de fer abans del dia 14 de juny mitjançant l'ingrés per cada participant de l'import corresponent al compte bancari que facilita l'organització (La Caixa 2100-0403-40-0200081531) fent constar el nom i cognom de la persona inscrita i que s'inscriu provenint del Col·legi d'Advocats de Sabadell. Un cop fet l'ingrés de la inscripció caldrà que ho comuniqueu a la Comissió d'Activitats del col·legi (telèfon 93 692 74 74 Sra. Montse Sentís).
 
La formalització definitiva de la inscripció davant l'organització es realitzarà durant l'excursió presentant el resguard de l'ingrés bancari, moment en el que se us lliurarà per l'organització el tiquet corresponent a la inscripció.
 
Per a més informació, podeu adreçar-vos a la Comissió d'Activitats al telèfon 93 692 74 74 (Sra. Montse Sentís) o per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i si ho desitgeu directament a l'organització (Sra. Rosita, telèfon 93 715 00 55), i si ho desitgeu directament a l'organització (Sra. Rosita, telèfon 93 715 00 55)
 
Advertiments:
  • S'ha de portar calçat adequat, llanterna i roba adient per caminar de nit per la muntanya.
  • L'ICASBD no es fa responsable dels accidents o dels danys que puguin patir o causar els participants.
  • Cal ser respectuós amb l'entorn i la natura. Les deixalles cap a casa.
  • Animeu-vos a participar-hi, us hi esperem!!

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria