19 de juliol: V Bateig Subaquàtic

thumb_bateig_subaquatic
Un any més arriba el bon temps i amb ell la possibilitat de gaudir de l'encant del mar. Per això, des de la Comissió d'Activitats Col·legials hem volgut programar una altra edició del ja tradicional “bateig subaquàtic”.
 
L'objectiu d'aquesta interessant sortida no és altre que oferir-vos la possibilitat de viure en primera persona i de compartir amb un grup de companys i amics les meravelles que ens reserva el fons marí del litoral català, tant a aquells companys que mai no us hàgiu iniciat, com a aquells altres que ja n'heu viscut l'experiència i que hi volgueu repetir.
 
L'activitat tindrà lloc a la Costa Brava (encara resta pendent de concretar la zona) on podrem prendre un bany, el sol i, sobretot, gaudir d'una pràctica bàsica de submarinisme, abans d'anar plegats a recuperar forces amb un bon dinar.
 
Aquesta V edició del bateig subaquàtic és durà a terme el diumenge 19 de juliol del 2009.
 
El preu de l'activitat girarà al voltant dels 45-50 € per persona, i inclou: el lloguer de l'equip complet de submarinisme, una classe teòrica prèvia i les instruccions per a la utilització de l'equip, els instructors, el desplaçament en llanxa fins al punt de la immersió, una assegurança i un diploma acreditatiu de la participació en l'activitat. No s'hi inclouen altres despeses, com ara el desplaçament o el dinar posterior.
 
Tots aquells companys que hi estigueu interessats, cal que ho comuniqueu des d'ara mateix a la Comissió (Sra. Vanessa Yagües, Tel. 93 726 53 55 , correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) abans del 8 de juliol del 2009, per tal de poder fer amb temps les reserves corresponents. Un cop confirmeu la vostra participació, s'us comunicarà oportunament la manera de realitzar la inscripció i altres detalls relacionats amb aquesta activitat.
 
Animeu-vos i no deixeu passar l'ocasió de gaudir de la bellesa i els secrets del fons marí!
 
Advertiments:
• La Comissió es reserva el dret d'anul·lar o modificar les activitats proposades en funció de la participació o d'altres circumstàncies.
• L'ICASBD no es fa responsable dels accidents o dels danys que puguin patir o causar els participants.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria