IV Concurs de Fotografia de l'ICASBD

concurs_fotografic_iv
La Comissió d'Activitats Col·legials ha volgut reprendre enguany un certamen que s'havia organitzat en anys anteriors amb gran èxit de participació i nivell entre els col·legiats i col·legiades.
 
Es tracta del IV Concurs de Fotografia, i què millor moment per convocar-lo que ara, quan tot just ens trobem a punt d'encetar les vacances estiuenques.
 
El concurs, que en la present edició comptarà amb un únic tema (“Lliure”) és obert a tots els amants a la fotografia, advocats o no, excepte els organitzadors i els fotògrafs professionals, que només podran optar a l'exposició de les seves obres, però fora de concurs.
 
Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre, fetes amb qualsevol tipus de cambra (digital, analògica, compacta, automàtica, manual, de pas universal, de format mig, etc.). Igualment, es permet el lleuger retoc digital sempre que, a criteri del jurat, no suposi una manipulació excessiva de la imatge original.
 
Les obres es poden presentar a la Secretaria del Col·legi d'Advocats de Sabadell (carrer de Lacy, 15 Sabadell) fins el 15 de setembre del 2010. Amb la presentació caldrà lliurar també, emplenada, la butlleta de participació.
 
Podeu consultar la resta de detalls i requisits en les bases del concurs que us adjuntem, que inclou també la butlleta de participació.
 
Així doncs, agafeu la vostra cambra fotogràfica i animeu-vos a participar. Teniu tot un estiu per aconseguir les millors instantànies i optar als premis!
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria