Demà: Lliurament de Premis del IV Concurs de Fotografia de l'ICASBD

concurs_fotografic_iv
Demà dimarts, a les 19 hores, tindrà lloc l'acte de lliurment de premis als guanyadors del IV Concurs de Fotografia de l'ICASBD, després que el 15 de setembre es tanqués el termini d'admissió i que divendres passat el jurat escollís les obres premiades, tant en la categoria de millor fotografia general (titulada “Sincera Mirada”), com en la de millor fotografia feta per un/a col·legiat/da (titulada “Amator Crucis”).
 
Val a dir que el nivell general de les obres que han optat a concurs ha estat força bo, i que han predominat les fotos a color per sobre de les de blanc i negre.
 
En la present edició es va establir un únic tema o categoria (“Tema lliure”), per la qual cosa les obres presentades són de temàtica molt diversa.
 
A banda del lliurament de premis que tindrà lloc demà dimarts (un trofeu honorífic per a la millor obra i un bonus en material fotogràfic per a la millor fotografia d'un/a advocat/da), totes les obres que hi han participat romandran exposades a la seu del Col·legi (al hall de la Sala d'Actes) fins el proper 30 de setembre.
 
L'organització vol agrair a tots els/les participants l'interès i el nivell mostrats en aquest IV Concurs de Fotografia, i encoratjar-los perquè hi concorrin en edicions futures.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria