V Concurs de Fotografia de l'ICASBD

concurs_fotografic_v
La Comissió d'Activitats Col·legials, un any més, ha volgut convocar el Concurs de Fotografia de l'ICASBD que, amb la d'enguany, arriba ja a la seva 5a edició.
 
Creiem que justament ara és un bon moment per convocar-lo, quan fa ben poc que hem tornat de les vacances estiuenques en les quals, de ben segur, molts han aprofitat aquest període d'oci per immortalitzar instantànies amb les seves màquines.
 
Aquesta cinquena edició del concurs compta, com l'any passat, amb un únic tema (“Lliure”), i és oberta a la participació de tots els/les amants a la fotografia, advocats/des o no, excepte els organitzadors i els fotògrafs professionals, que només poden optar a l'exposició de les seves obres, però fora de concurs.
 
Les fotografies poden ser a color o en blanc i negre, fetes amb qualsevol tipus de cambra (digital, analògica, compacta, automàtica, manual, de pas universal, de format mig, etc.). Igualment, es permet el lleuger retoc digital sempre que, a criteri del jurat, no suposi una manipulació excessiva de la imatge original.
 
Les obres es poden presentar a la Secretaria del Col·legi d'Advocats de Sabadell (carrer de Lacy, 15 Sabadell) fins el 7 d'octubre de 2011. Amb la presentació cal lliurar també, emplenada, la butlleta de participació.
 
Podeu consultar la resta de detalls i requisits en les bases del concurs que us adjuntem en l'arxiu annex, que conté també la butlleta de participació.
 
Així doncs, no ho dubteu i animeu-vos a participar i, d'aquesta manera, optar als premis!
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria