Lliurament de Premis i Exposició d'Obres del V Concurs de Fotografia de l'ICASBD

thumb_concurs_fotografic_v_lliuram
Ahir dilluns, 10 d'octubre, a les 19 hores, va tenir lloc a la seu central de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell l'acte de lliurment de premis als guanyadors del V Concurs de Fotografia que l'entitat ha organitzat enguany, després que el 7 d'octubre es tanqués el termini d'admissió d'obres i que el mateix dilluns el Jurat deliberès i escollís les obres premiades.
 
L'acte va comptar amb la presència dels participants en el concurs d'emguany, així com d'alguns membres de l'equip de govern col·legial, i va ser conduït pel degà de l'ICASBD, Excm. Sr. Juan Antonio García Cazorla qui, després de donar la benvinguda i agrair a tots els presents la seva assistència i participació en iniciatives lúdiques com aquesta, oberta tant als nostres lletrats i lletrades com a la de la resta de ciutadans.
 
En concloure la presentació, i just al costat de les obres exposades, el mateix Sr. García Cazorla va procedir a fer el lliurament dels premis, en primer lloc a la millor fotografia realitzada per un/a col·legiat/da (titulada “Torre de l'Alba”), que va recaure en l'advocat Sr. Javier Roldán Busto, qui va rebre un bonus per material fotogràfic, premi amb la col·laboració de Monistrol-Movifot.
 
Tot seguit, va fer lliurament del trofeu honorífic a la millor fotografia general (titulada “Teixint alfombres a Turquia”), obra del Sr. Josep Valls Balsach.
 
Abans de clausurar l'acte, el Sr. García Cazorla va recordar que les fotos romandran exposades a la seu col·legial fins el proper 30 d'octubre, data fins a la qual tots els col·legiats i la ciutadania sabadellenca tenen la porta oberta per poder-hi gaudir. També va encoratjar els presents perquè tornin a participar en futures edicions del concurs.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria