6 de juliol: II Caminada Nocturna ICASBD - Montserrat

caminada_montserrat_2011
Després de l'èxit de l'edició del any passat, en la qual més de 30 companys i amics vam sortir del nostre Col·legi i, després de caminar tota la nit, vam arribar a punt d'alba al Monestir de Montserrat, tornem aquest any amb la segona edició de la ja mítica ICASBD – MONTSERRAT, una convocatòria que s'està convertint en un referent dins de l'excursionisme sabadellenc..
 
Us recordem que es tracta d'una activitat oberta a tothom, tant als col·legiats/des, com també a familiars i amics que ens hi vulguin acompanyar.
 
Enguany la sortida es faràdes de la seu central del Col·legi(carrer de Lacy, 15) el divendres 6 de juliol de 2012, a les 20 hores, des d'on pujarem fins a Matadepera, travessarem la Serra de l'Obac, baixarem fins a Vacarisses, després a Monistrol de Montserrat i, finalment, pujarem fins al Monestir de Montserrat, fent gairebé tot el recorregut (uns 40 quilòmetres) per camins de muntanya.
 
Per a la tornada llogarem unautocar, que ens recollirà a Montserrat i ens deixarà novament al centre de Sabadell. El preu de l'autocar és de 6 euros per persona, que s'han d'abonar abans de l'1 de juliol de 2012 a la Secretaria de l'ICASBD. Cal tenir en compte que el núm. de places de tornada resta limitat a 50 ocupants, per la qual cosa es respectarà en tot moment l'estricte ordre d'inscripció i pagament. Si, finalment, sobressin places, es podria fer la inscripció el mateix dia de la sortida.
 
És important que porteu:
- Llanterna o llum frontal.
- Alguna cosa per menjar (entrepà, fruits secs, galetes,...), ja que durant la travessa es farà una aturada per sopar.
- Aigua.
- Calçat i roba adequats per caminar per la muntanya.
 
Com és evident, es tracta d'una excursió on hi cal un mínim de preparació física per assolir l'objectiu fixat i en la qual cada participant assumeix, sota la seva responsabilitat, els resultats i conseqüències de la mateixa. Tanmateix, el fet de travessar diferents poblacions permet a aquells que ho desitgin, poder abandonar la caminada en qualsevol moment i tornar a casa pels seus propis mitjans, comunicant-ho a la resta del grup.
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats a participar, cal que ens ho comuniqueu tan aviat com us sigui possible (abans de l'1 de juliol de 2012), per comptar amb una previsió aproximada de gent (Sra. Vanessa Yagües, 93 726 53 55, correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Animeu-vos a participar! Us hi esperem!
 
Nota: La participació en aquesta activitat és voluntària i no sotmesa a cap clàusula ni condició. Qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta participació recau únicament i exclusivament en la persona inscrita (o, en el cas de menors d'edat, en els seus pares o tutors), sense que se'n pugui reclamar al Col·legi d'Advocats de Sabadell pels danys, lesions o perjudicis que pugui ocasionar a un mateix o a tercers.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria