Luís Sánchez i María del Pozo guanyadors del VII Concurs de fotografia de l’ICASBD

concurs fotografic vii lliuram 02Dijous 3 d'octubre, a les 18:30 hores, va tenir lloc a la seu central de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell l'acte de lliurament de premis als guanyadors del VII Concurs de Fotografia que l'entitat ha organitzat enguany, després que el 20 de setembre es tanqués el termini d'admissió d'obres i que el 26 es reunís el Jurat per establir el veredicte.
 
L'acte va comptar amb la presència de bona part dels participants en el present certamen, així com d'alguns membres de l'equip de govern col·legial.
 
El degà, Il·lm. Sr. Juan Antonio García Cazorla, després de donar la benvinguda als presents i destacar l'alt nivell tècnic i artístic de les obres que han concorregut a aquesta 7a edició del certament, va procedir a fer públic l'escrutini i a lliurar els premis.
 
El premi a la millor fotografia va anar a parar al Sr. Lluís Sánchez Frías, per l'obra "Welcome to solitaire", mentre que el 2n premi se'l va endur la Sra. Maria del Pozo per la foto titulada "Erase una vez". Igualment, van ser distingides 2 obres més, que van meréixer la menció espacial del Jurat: "Camel", del Sr. José L. Lopez Montejano, i "Balcones de Lava", de la Sra. Ana Belén Bueno.
 
A banda dels trofeus honorífics, destacar que Monistrol Fotògrafs, com ja és tradicional, va col·laborar amb el certamen tot lliurant diferents vals de material fotogràfic per als guanyadors.
 
Abans de clausurar l'acte, el Sr. García Cazorla va recordar que les fotos romandran exposades a la seu col·legial del carrer de Lacy fins el proper 31 d'octubre, data fins a la qual tots els col·legiats i la ciutadania sabadellenca podran gaudir de les obres, alhora que va encoratjar els presents perquè tornin a participar en les properes edicions del concurs.
 
ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria