11 de juliol: IV Caminada nocturna ICASBD - Montserrat

slide caminada montserrat 2013Encoratjats per l'èxit de les edicions precedents, enguany tornem a la càrrega amb una nova edició de la ja mítica ICASBD–MONTSERRAT, una convocatòria que s'està consolidant com tot un referent dins de l'excursionisme sabadellenc.
 
Enguany, a més a més, la Caminada tindrà un caràcter marcadament reivindicatiu, ja que s'emmarca en els actes de celebració del Dia de la Justícia Gratuïta 2014 i, amb aquest motiu, es planteja també com una iniciativa més de suport al model actual de Justícia Gratuïta i de rebuig frontal al projecte de reforma plantejat des del Ministeri de Justícia.
 
En aquest sentit, tots els/les participants rebran, com a obsequi, samarretes i gorres amb el lema "Jo també sóc advocat d'ofici", perquè les vesteixin durant l'activitat i, d'aquesta manera, difondre davant de la ciutadania el missatge de defensa de l'actual model de Torn d'Ofici i de reconeixement als companys i companyes que tan dignament hi presten servei.
 
Us recordem que la Caminada és oberta a tothom, tant als col·legiats/des, com també a tots els familiars i amics que ens hi vulguin acompanyar.
 
La sortida es farà des de la seu central del Col·legi (carrer de Lacy, 15) el divendres 11 de juliol de 2014, a les 20 hores, des d'on pujarem fins a Matadepera, travessarem la Serra de l'Obac, baixarem fins a Vacarisses, després a Monistrol de Montserrat i, finalment, pujarem fins al Monestir de Montserrat, fent gairebé tot el recorregut (uns 40 quilòmetres) per camins de muntanya. Per a aquells que ja hi heu participat en edicions anteriors, comentar-vos que enguany la intenció és seguir íntegrament l'itinerari de la travessa Matagalls-Montserrat en el seu tram des de Matadepera i fins al monestir, sense obviar cap part.
 
Per a la tornada llogarem un autocar, que ens recollirà a Montserrat i ens deixarà novament al centre de Sabadell.
 
El preu de la sortida és de 6 euros per persona, que s'han d'abonar abans del 2 de juliol de 2014 a la Secretaria de l'ICASBD (Sra. Vanessa Yagües, 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Cal tenir en compte que el núm. de places de tornada és limitat, per la qual cosa es respectarà en tot moment l'estricte ordre d'inscripció i pagament. Si finalment sobressin places, s'hi podria fer la inscripció el mateix dia de la Caminada.
 
Material obligatori:
 
- Llanterna o, preferiblement, llum frontal (per qüestions de comoditat) i piles de recanvi.
- Alguna cosa per menjar (entrepà, fruits secs, galetes, barretes energètiques, ....), ja que durant la travessa es farà una aturada per sopar.
- Aigua i/o begudes isotòniques en quantitat suficient.
- Calçat i roba adequats per caminar per la muntanya. És recomanable incloure alguna peça de màniga llarga per la més que probable baixada de temperatures al llarg de la nit.
 
Com és evident, es tracta d'una excursió on hi cal un mínim de preparació física per assolir l'objectiu fixat i en la qual cada participant assumeix, sota la seva responsabilitat, els resultats i conseqüències de la mateixa. Tanmateix, el fet de travessar diferents poblacions permet a aquells que ho desitgin, poder abandonar la caminada en qualsevol moment i tornar a casa pels seus propis mitjans, comunicant-ho a la resta del grup.
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats a participar, us demanem que ens ho comuniqueu i que us inscriviu com més aviat millor (abans del 2 de juliol de 2014), per comptar amb una previsió de gent el més aproximada possible
 
Animeu-vos a participar! Us hi esperem!
 
Nota: La participació en aquesta activitat és voluntària i no sotmesa a cap clàusula ni condició. Qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta participació recau únicament i exclusivament en la persona inscrita (o, en el cas de menors d'edat, en els seus pares o tutors), sense que se'n pugui reclamar al Col·legi d'Advocats de Sabadell pels danys, lesions o perjudicis que pugui ocasionar a un mateix o a tercers.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

 

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria