VIII Concurs de Fotografia de l’ICASBD

cartell viii foto smLa Comissió d'Activitats Col·legials té el plaer de convidar-vos, un any més, a participar en el Concurs de Fotografia de l'ICASBD que, amb la d'enguany, arriba ja a la seva 8a edició.
 
Creiem que justament ara, quan molts de nosaltres som a punt d'iniciar unes merescudes vacances, és el moment oportú per tornar a convocar aquest Concurs, en el benentés que durant aquest període estiuenc i de lleure tindrem ocasió d'immortalitzar imatges i moments únics amb les nostres màquines.
 
Aquesta 8a edició del Concurs compta, a l'igual que els darrers anys, amb un únic tema ("Lliure") i, com és habitual, és oberta a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes amants a la fotografia, advocats o no, excepte els organitzadors i els fotògrafs professionals, que només poden optar a l'exposició de les seves obres, però fora de concurs.
 
Les fotografies poden ser a color o en blanc i negre, realitzades amb qualsevol tipus de cambra (digital, analògica, compacta, automàtica, manual, de pas universal, de format mig, etc.). Igualment, l'organització permet un lleuger retoc digital sempre que, a criteri del jurat, no suposi una manipulació excessiva de la imatge original.
 
Les obres es poden presentar a la Secretaria del Col·legi d'Advocats de Sabadell (carrer de Lacy, 15 Sabadell) fins el 19 de setembre de 2013. Amb la presentació de les fotos cal lliurar també, emplenada, la butlleta de participació.
 
Podeu consultar la resta de detalls i requisits en les bases del concurs que us adjuntem en l'arxiu annex, que inclou també la butlleta de participació.
 
Animeu-vos i participeu !
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

 

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria