3 de juliol: V Caminada nocturna ICASBD - Montserrat, Us hi esperem !!

icasbd activitats collegialsUn any més, tornem a la càrrega !
 
El divendres 3 de juliol de 2015 organitzarem una nova edició de la ja mítica ICASBD–MONTSERRAT, una convocatòria que es pot dir que ja s'ha consolidat com tot un referent dins de l'excursionisme sabadellenc i que, any rere any, guanya en adeptes.
 
Us recordem que la Caminada és una activitat de l'ICASBD oberta a tothom, tant als col·legiats/des, com també a tots els familiars i amics que ens hi vulguin acompanyar.
 
La sortida es farà a les 20 hores des de la seu central del Col·legi (carrer de Lacy, 15) des d'on pujarem fins a Matadepera, travessarem la Serra de l'Obac, baixarem fins a Vacarisses, després a Monistrol de Montserrat i, finalment, ascendirem fins al Monestir de Montserrat, fent bon part del recorregut (uns 40 quilòmetres) per camins de muntanya.
 
Per a la tornada llogarem un autocar, que ens recollirà a Montserrat i ens deixarà novament al centre de Sabadell.
 
Els drets d'inscrpció són 6 euros per persona, que s'han d'abonar abans del 30 de juny de 2015 a la Secretaria de l'ICASBD (Sra. Vanessa Yagües, 93 726 53 55 / C. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cal tenir en compte que el núm. de places de tornada (autocar) és limitat, per la qual cosa es respectarà en tot moment l'estricte ordre d'inscripció i pagament. Si finalment sobressin places, s'hi podria fer la inscripció el mateix dia de la Caminada.
 
Material obligatori:
 
- Llanterna o, preferiblement, llum frontal (per qüestions de comoditat) i piles de recanvi.
- Alguna cosa per menjar (entrepà, fruits secs, galetes, barretes energètiques, ....), ja que durant la travessa es farà una aturada per sopar.
- Aigua i/o begudes isotòniques en quantitat suficient (tingueu en compte que al llarg del recorregit trobarem diverses fonts on es podran omplir les cantimplores o envasos que portem).
- Calçat i roba adequats per caminar per la muntanya. És recomanable incloure alguna peça de màniga llarga per la més que probable baixada de temperatures al llarg de la nit.
 
Com és evident, es tracta d'una excursió on hi cal un mínim de preparació física per assolir l'objectiu fixat i en la qual cada participant assumeix, sota la seva responsabilitat, els resultats i conseqüències de la mateixa. Tanmateix, el fet de travessar diferents poblacions permet a aquells participants que ho desitgin, poder abandonar la caminada en qualsevol moment i tornar a casa pels seus propis mitjans, comunicant-ho, aixó sí, a la resta del grup.
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats a participar, podeu inscrivir-vos fins el 30 de juny.
 
Animeu-vos a participar! Us hi esperem, aquest any més que mai !
 
Nota: La participació en aquesta activitat és voluntària i no sotmesa a cap clàusula ni condició. Qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta participació recau únicament i exclusivament en la persona inscrita (o, en el cas de menors d'edat, en els seus pares o tutors), sense que se'n pugui reclamar al Col·legi d'Advocats de Sabadell pels danys, lesions o perjudicis que pugui ocasionar a un mateix o a tercers.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria