10 de juliol: Festa/Sopar dels Advocats 2015

festa advocats 2012Us informem que el divendres 10 de juliol de 2015, a les 21 hores, tindrà lloc al Restaurant Ladiosa de Sabadell (C/ Boccaccio, 55, Zona Hermètica) la FESTA DELS ADVOCATS de l'ICASBD.
 
Com sabeu, aquest és un altre dels actes que any rere any du a terme la nostra institució i al qual tots els col·legiats i col·legiades hi esteu convidats.
 
Per això, des de la Junta de Govern volem comptar amb la vostra presència, ja que és aquesta una cita pensada per i per a tots/totes vosaltres, els veritables destinataris i protagonistes, en la qual el Col·legi pretén oferir-vos una nit agradable i divertida, amb un ambient distès lluny dels maldecaps i responsabilitats habituals de la professió, en companyia dels amics i companys de professió.
 
Començarem la vetllada, com és habitual, amb un bon sopar i, en acabar, lliurarem els trofeus i medalles als guanyadors/es i participants en els diferents campionats i competicions esportives de l'ICASBD d'enguany.
 
Posteriorment, podrem escoltar música i ballar en una espai reservat exclusivament per a nosaltres fins ben entrada la matinada.
 
Per confirmar la vostra assistència i fer la reserva dels tiquets (recordeu que el sopar és gratuït per als col·legiats/des i que per als acompanyants no col·legiats el preu és de 40 euros), cal que us adreceu al Col·legi (Lacy, 15, Sra. Lourdes Pareja) i recolliu els tiquets corresponents a partir del 6 juliol de 2015.
 
Recordeu que amb el tiquet, al marge del sopar us oferim també una consumició gratuïta.
 
Important: Atès que l'aforament del local és limitat, la reserva de tiquets s'atendrà per rigorós ordre de sol·licitud fins que s'esgoti l'esmentat aforament.
 
No us ho perdeu. Us hi esperem !!!
 
LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria