Dijous, 4 de maig: Acte de presentació de la col·lecció de llibres "El Abogado en Sala"

9788490864173Us informem que el proper dijous 4 de maig, a les 18 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà l'acte, organitzat per la Comissió de Formació en col·laboració amb la Comissió de Biblioteca, de presentació de la col·lecció de llibres "El Abogado en Sala", coordinada pel company advocat i exdirector de l'EPPA de Sabadell, Sr. Xavier Felip i Arroyo, que és també autor de dos dels llibres de la col·lecció, editada per Tirant Lo Blanch.
 
Us adjuntem el targetó/invitació a aquesta sessió, que us oferim de manera gratuïta a tots els companys i companyes col·legiats de l'ICASBD.
 
Es prega confirmar l'assistència (Sra. Marta de Cáceres Tel. 93 726 53 55. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Confirmacions: fins al 3 de maig. Després de l'acte, s'oferirà una copa de cava.
 
Igualment, en el decurs de l'acte l'obra restarà a disposició de tothom interessat a adquirir-lo, amb un 5% de descompte sobre el preu de venda, prèvia reserva.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar

Horari Biblioteca Octubre/Novembre 2013

icasbd bibliotecaBenvolguts/des,
 
Us informem que entre els dies 1 d'octubre i 7 de novembre la sala de consulta de la Biblioteca col·legial tancarà, excepcionalment, a les 18.30 hores amb motiu de l'inici de la nova promoció de l'Escola de Pràctica Professional de l'Advocacia de Sabadell (EPPA).
 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.

Cordialment,

COMISSIÓ DE BIBLIOTECA

BiblioNews desembre 2011 - gener 2012

biblionews
Clikant la imatge adjunta podeu accedir al nou número de BiblioNews, corresponent als mesos de desembre del 2011 i gener del 2012. Biblionews és un butlletí de periodicitat mensual i pensat per a proporcionar als col·legiats/des una selecció d'articles per matèries de les principals revistes especialitzades en dret.
 
 
COMISSIÓ DE BIBLIOTECA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria