Jornada sobre el paper de l’advocacia en la detecció i defensa de les víctimes de tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual

icasbd drets humEl proper dimecres 6 de juliol de 2016, a les 18 hores, la nostra Sala d'Actes acollirà una Jornada emmarcada al cicle "AULA DE DERECHOS HUMANOS" organitzat per la FUNDACIÓN ABOGACÍA ESPAÑOLA, que versarà sobre el paper fonamental de l'advocacia en la detecció de les víctimes de tràfic d'éssers humans, així com en la seva adequada defensa legal. La citada jornada, presentada pel degà del Col·legi d'Advocats de Girona i Vicepresident de Fundación Abogacía, Sr. Carles McGragh, comptarà amb les intervencions de la Sra. Patricia Fernández, advocada especialista en tràfic de persones, i de la Sra. Rosa Cendón, Representant de SICAR, entitat de recolçament a víctimes de tràfic de persones amb finalitat d'explotació sexual.
 
Els/les assistents a la sessió rebran l'OBSEQUI D'UN USB amb els continguts detallats a continuació: 1. ESTATUT DE LA VÍCTIMA DEL DELICTE; 2. GUÍA DETECCIÓN Y DEFENSA DE VÍCTIMAS DE TRATA; 3. PROTOCOL CATALÀ DE TRÀFIC D'ÉSSERS HUMANS; 4. PROTOCOLO MARCO DE PROTECCIÓN A LAS VÍCTIMAS DE TRATA; 5.TRÍPTIC PER ACTUACIÓ ADVOCACIA; 6.SENTENCIA 137/2006.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.

COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS
Guardar
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria