L’ICASBD acull l’exposició fotogràfica Catalunya Bombardejada

Del 5 al 30 de novembre de 2016 el Casal Pere Quart de Sabadell acollirà la mostra "Catalunya Bombardejada", exposició produïda pel Memorial Democràtic, i realitzada el 2013 per commemorar el 75è aniversari dels bombardejos a Catalunya. La mateixa ha estat cedida al Consell de l'Advocacia Catalana i es podrà veure a la ciutat de Sabadell de la mà de la Comissió de drets humans de l'ICASBD.
 
L'exposició fotogràfica; Catalunya Bombardejada, és un homenatge a les més de 5.000 víctimes mortals a Catalunya durant els bombardeigs indiscriminats de les aviacions italiana i alemanya durant la Guerra Civil. Explica, amb imatges i textos, com afectaren els bombardeigs, quins danys comportaren, quina resposta provocaren entre la població civil i què es pretenia amb aquests atacs sistemàtics.
 
L'exposició es podrà veure a la sala 2 del Casal Pere Quart (Rambla, 69, baixos) en horari de visita de dilluns a divendres de 8 a 22 hores, i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 hores i de 18 a 21 hores.
 
La inauguració oficial de la mostra, a la qual es convida tots els col·legiats/des, està prevista pel proper dimarts 8 de novembre a les 18 hores, amb la presència del nostre degà, Sr. Juan Antonio García Cazorla.
 
COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria