Registre per a l'assessorament jurídic al refugiat

Slider-DerechosRefugiadosBenvolgut company/a:
 
La guerra de Síria ha provocat una de les majors crisis de refugiats de la història. La tragèdia s'allarga ja quatre anys, però en els últims mesos s'ha produït un dels majors i més ràpids moviments migratoris cap a les fronteres europees. Més de 3 milions de persones s'han convertit en refugiades. Els nens són els principals afectats per aquest conflicte: 5,5 milions de menors estan desplaçats i 10.000 han mort a causa d'una guerra que en total s'ha cobrat unes 100.000 vides. És el major moviment de desplaçats des de la II Guerra Mundial.
 
Davant aquesta crisi humanitària, l'Advocacia s'està mobilitzant engegant diverses accions i campanyes per la qual sol·licitem el teu suport:
 
Inscriu-te en el Registre d'Advocats per a l'Assessorament al Refugiat
 
Des del Consell General de l'Advocacia Espanyola, s'ha creat un Registre d'advocats especialitzats en matèria d'immigració i asil que, a través del Col·legi, es posarà a disposició de les autoritats espanyoles i de la UE per abordar l'assistència jurídica de potencials refugiats i persones desplaçades.
 
Per inscriure't entra en: http://www.abogacia.es/asistencia-a-refugiados/
 
Recolza'ns en la difusió de la campanya
 
Per donar difusió a aquesta iniciativa hem engegat la campanya sota el hashtag #DerechosRefugiados Pots difondre'l entre els teus contactes.
 
Comitè de Crisi
 
Així mateix, s'ha creat un Comitè de Crisi presidit per Carlos Carnicer, president del Consell General de l'Advocacia Espanyola, i coordinat per Oriol Rusca, vicepresident del Consell i president de la Comissió de Relacions Internacionals de l'Advocacia Espanyola. El comitè estarà format per especialistes en matèria d'immigració i asil i serà l'encarregat de coordinar les actuacions que es desenvolupin en els propers dies en relació amb la crisi de refugiats i desplaçats.
 
Coordinació internacional
 
D'altra banda, el president del Consell General de l'Advocacia Espanyola, Carlos Carnicer, s'ha dirigit al Ministeri d'Afers exteriors, als presidents del Parlament Europeu, de la Comissió Europea i del Consell d'Europa, així com al del Consell de l'Advocacia Europea (CCBE) i als de les advocacies dels països afectats per aquesta crisi humanitària per oferir la col·laboració de l'Advocacia Espanyola en la coordinació de les actuacions encaminades a atendre les necessitats jurídiques dels refugiats.
 
Agraint la teva col·laboració, rep una cordial salutació.
 
LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria