Curs 2017 d'especialització lletrada en Estrangeria

icasbd formacioUs adjuntem el programa i butlleta d'inscripció del CURS D'ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN ESTRANGERIA d'enguany, organitzat pel CICAC, que començarà el proper 20 de setembre de 2017 i que consta de 32 hores de contingut teòric, les proves pràctiques (encara per determinar) i 2 hores de la prova final avaluadora obligatòria.
 
Us recordem que aquest Curs habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial d'estrangeria a aquells/es alumnes que el segueixin en qualsevol dels 3 formats (presencial/videoconferència/videostreaming) que hagin assistit presencialment a les sessions pràctiques al Col·legi d'Advocats corresponent i que superin la PROVA FINAL PRESENCIAL OBLIGATÒRIA, que es durà a terme el 15 de desembre de 2017.
 
Als alumnes que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d'Internet (videostreaming) però que no realitzin ni pràctiques ni prova, se'ls lliurarà un certificat d'inscripció que no habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial d'estrangeria.
 
Les sessions, que s'impartiran de manera presencial als col·legis de Sabadell, Sant Feliu de Llobregat i Tarragona, es podran seguir també pel sistema de videoconferència a la Sala d'Actes de l'ICASBD, així com videostreaming.
 
Podeu emplenar la butlleta d'inscripció i formalitzar la vostra inscripció des d'avui mateix, a través de la Secretaria de l'ICASBD (Formació, Sra. Verónica López. Tel. 93 726 53 55 / Fax 93 725 87 84, o per c. e., a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria