27 d'abril, 16.30 h.: Mini jornada a l'ICASBD sobre usurpació d'immobles: perspectiva penal i civil

icasbdUs informem que el proper dijous, 27 d'abril de 2017, a partir de les 16.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una interessant Mini Jornada, organitzada per la Comissió de Formació, i que tractarà sobre alguns dels aspectes penals i civils més sobresortints que se susciten en la USURPACIÓ/OKUPACIÓ D'IMMOBLES.
 
La primera ponència anirà a càrrec del Sr. Ramón Valls Mallofré, advocat, i se centrarà en la problemàtica penal de la usurpació: estratègies de defensa, instrucció de la causa, el delicte i la seva antijuridicitat.
 
La segona conferència anirà a càrrec del Sr. Marc Remolà Navarro, advocat, que n'abordarà els aspectes civils: desnonament i desallotjament de la finca, implicacions socials, famílies en risc d'exclusió i normativa i criteris jurisprudencials sobre la matèria.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta Jornada de tarda que la Comissió ofererix presencialment (Sala d'Actes) de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD. Tan sols demanem que pugueu confirmar prèviament l'assistència, tot trucant al Tel. 93 726 53 55 o enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
També s'ofereix la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (15 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

26 d'abril, 18.30 h.: Conferència sobre efectivitat de la jurisprudència comunitària en l'àmbit dels consumidors

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres, 26 d'abril de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.
 
En aquesta ocasió la conferència porta per títol: "LA LEC I EL PRINCIPI D'EFECTIVITAT DERIVAT DE LA JURISPRUDÈNCIA COMUNITÀRIA EN L'ÀMBIT DELS CONSUMIDORS", i se centrarà en l'anàlisi del principi de primacia del dret comunitari i el seu encaix en la LEC, després de les recents sentències del TJUE relatives a aquells procediments en els quals una de les parts litigants és un consumidor, i les implicacions que això pot tenir en les execucions hipotecàries i d'altres títols no judicials.
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Jesús Sánchez García, advocat i membre de la Comissió de Normativa de l'ICAB, amb una reconeguda experiència sobre la matèria i del Sr. Vicente Pérez Daudí, professor titular de Dret Processal a la Universitat de Barcelona.
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererix presencialment (Sala d'Actes) de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar

Curs 2017 d'especialització lletrada en Violència de Gènere

icasbd formacioUs adjuntem el programa del CURS D'ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN VIOLÈNCIA DE GÈNERE d'enguany, organitzat pel CICAC, que començarà el proper 18 d'abril de 2017 i que consta de 28 hores de contingut teòric, 6 hores de sessions pràctiques i 2 hores de la prova final avaluadora obligatòria.
 
Us recordem que aquest Curs, organitzat pel Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, habilita per a l'intervenció lletrada en el torn especial de violència de gènere a aquells/es alumnes que el segueixin en qualsevol dels tres formats: presencial/videoconferència/videostreaming, que hagin assistit presencialment a les 6 hores lectives de sessions pràctiques al Col·legi d'Advocats corresponent i que superin la PROVA FINAL PRESENCIAL OBLIGATÒRIA, que es durà a terme el 20 de juny de 2017.
 
Als alumnes que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d'Internet (videostreaming) però que no realitzin ni pràctiques ni prova, se'ls lliurarà un certificat d'inscripció que no habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial de violència de gènere.
 
Les sessions, que s'impartiran de manera presencial als col·legis de Mataró, Granollers i Sabadell, es podran seguir també pel sistema de videoconferència a l'ICASBD.
 
Podeu emplenar i enviar des d'avui les vostres butlletes d'inscripció a través de la Secretaria de l'ICASBD (Formació, Sra. Verónica López. Tel. 93 726 53 55. Fax 93 725 87 84, o per c. e., a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

6 d'abril, 18.30 h.: Conferència a l'ICASBD sobre obligacions fiscals de l'advocat

icasbd formacioUs informem que el dijous 6 d'abril de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.
 
En aquesta ocasió la conferència porta per títol: "Obligacions Fiscals de l'Advocat: Qüestions d'Interès", i té com a objectiu fer un repàs de les obligacions fiscals derivades de l'exercici professional com a lletrat, els criteris vinculants i interpretacions de l'Agència Tributària i una atenció també a les obligacions fiscals més usuals, els llibres registre, l'emissió de factures, etc.
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Ángel González Roldán, cap de la Unitat Regional d'Impostos Especials de la Delegació Especial de l'AEAT en Catalunya.
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererix presencialment de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

29 de març, 18.30 h.: Conferència sobre el delicte contra la salut pública, contorns jurídics i aspectes processals i substantius

icasbd formacioUs informem que el dimecres 29 de març de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.
 
En aquesta ocasió la conferència servirà per tractar sobre els diferents contorns jurídics i els aspectes processals i substantius del Delicte contra la Salut Pública, amb una atenció especial a la incidència de les darreres reformes legislatives i el seu tractament jurisprudencial.
 
La sessió anirà a càrrec de l'Il·lm. Sr. José Maria Torras Coll, magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona (Secció 9a, Penal).
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

17 de març: jornada sobre aspectes pràctics del Dret de Successions

icasbd formacioUs informem que el proper divendres 17 de març de 2017 tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15, Sabadell) una interessant Jornada sobre aspectes pràctics del dret de successions.
 
L'objectiu de la Jornada, que consta de 5 ponències que es desenvoluparan en sessions de matí i tarda, és el d'abordar tot un seguit de qüestions pràctiques i efectes que esdevenen en l'aplicació del dret català de successions, si bé anant més enllà d'una òptica exclusiva del dret civil, i ampliant l'anàlisi des d'una visió transversal (aspectes internacionals, de planificació, processals i tributaris).
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable inclosa al mateix programa, i presentant-la fins el 16 de març de 2017, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Us adjuntem el programa amb tota l'informació de la Jornada i el contingut de les ponències, alhora que inclou també la butlleta d'inscripció.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

 
bancsabadell 
 
 
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria