28 i 29 de setembre: Actes del 25è aniversari de l'EPPA

eppaUs informem que amb motiu de la celebració del 25è aniversari del naixement de la nostra Escola de Pràctica Professional de l'Advocacia, els propers 28 i 29 de setembre de 2017 organitzarem tot un seguit d'actes per commemorar aquesta fita tan assenyalada per a l'ICASBD.
 
La programació inclou unes jornades de taules rodones, que es desenvoluparan a la Sala d'Actes de la seu central l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, (Lacy, 15) i que comptaran amb la intervenció de reconeguts ponents i la presència de destacades personalitats.
 
Us adjuntem el programa d'actes, que oferim de manera gratuïta a tots els/les col·legiats/des de l'ICASBD, si bé cal que us hi inscriviu prèviament, especificant el dia o dies al/s qual/s voleu acudir i si us apunteu al dinar, tot enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Atès que l'aforament de la Sala és limitat, és important que us apunteu com més aviat millor, ja que es respectarà estrictament l'ordre d'inscripcions fins que s'esgotin les places.
 
Així doncs, us convidem a gaudir amb tots nosaltres d'una efemèride com aquesta i, per tant, esperem comptar amb la vostra presència en les jornades commemoratives dels 25 anys de trajectòria de l'EPPA.
 
Us hi esperem !
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ D'EPPA

Dimecres, 26 de juliol, 19 hores: Conferència sobre l'advocacia, blanqueig de capitals i secret professional

icasbd formacioUs informem que el dimecres, 26 de juliol de 2017, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "ADVOCACIA, BLANQUEIG DE CAPITALS I SECRET PROFESSIONAL", i serà impartida pel Dr. Nielson Sánchez Stewart, advocat, doctor en Dret, conseller del CGAE, expresident de la Comissió de Prevenció del Blanqueig de Capitals del CGAE, qui ens acostarà els efectes de la consideració dels advocats com a subjectes obligats en la prevenció del blanqueig i el conflicte que suposa el compliment d'aquestes obligacions amb determinades normes i principis que identifiquen i regeixen l'actuació lletrada, com ara la preservació del secret professional.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD ofereix presencialment de manera gratuïta a tots els seus col·legiats i col·legiades.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la conferència pel sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar
Guardar

19 de juliol, 18:30h: Presentació del llibre la cosa juzgada en el ámbito de los consumidores, de Jesús Sánchez

libro j sanchezUs informem que el proper 19 de juliol a les 18:30 hores tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD la presentació del llibre "La cosa juzgada en el ámbito de los consumidores y los efectos retroactivos de la cláusulas suelo declarada abusiva", a càrrec del company advocat Jesús Sánchez García. L'acompanyarà a la presentació el també advocat Vicente Pérez Daudí.
 
Es prega confirmar assistència (Sra. Marta de Cáceres Tel. 93 726 53 55. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Confirmacions fins al 18 de juliol. Després de l'acte s'oferirà una copa de cava als/les assistents.
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ / COMISSIÓ DE BIBLIOTECA

5 de juliol, 18.30 hores: Conferència sobre la "via civil", alternativa a la despenalització en matèria de dret de família

icasbd formacioUs informem que el dimecres 5 de juliol de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "LA "VIA CIVIL", ALTERNATIVA A LA DESPENALITZACIÓ EN MATÈRIA DE DRET DE FAMÍLIA" i serà impartida per l'Il·lm. Sr. F. Xavier Pereda Gámez, magistrat president de la Secció 18a de l'Audiència Provincial de Barcelona, qui farà repàs de l'àmbit d'aplicació i efectes dels mecanismes d'execució civil davant de la desaparició de les faltes penals (arts. 618, 622 del Codi penal) que sancionaven l'incompliment de les obligacions familiars.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD ofereix presencialment de manera gratuïta a tots els seus col·legiats i col·legiades.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la conferència pel sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

28 de juny, 18.30 hores: Conferència sobre la cosa jutjada en l'àmbit de les clàusules abusives

icasbd formacioUs informem que el dimecres 28 de juny de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "La cosa jutjada en l'àmbit de les clàusules abusives" i serà impartida pel Dr. Manuel Cachón Cadenas, catedràtic de dret processal a la UAB, qui analitzarà la jurisprudència que tant el Tribunal de Justícia de la UE com els tribunals espanyols han generat en relació a els efectes de les clàusules abusives inserides en els contractes amb consumidors.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD us ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats i col·legiades.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar

22 de juny, 18.30 hores: Conferència sobre anàlisi del nou barem indemnitzatori d’accidents de trànsit, després de més d’un any de vigència

icasbdUs recordem que el dijous 22 de juny de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "Anàlisi del nou Barem Indemnitzatori d'Accidents de Trànsit, després de més d'un Any de Vigència" i serà impartida pel Sr. Lluís Orriols Martínez, advocat, director de l'EPPA i vocal a Catalunya de l'Asociación de Abogados Especializados en Responsabilidad Civil y Seguro, qui ens dibuxarà quin és l'escenari actual del nou sistema valoratiu de les indemnitzacions pels accidents de circulació introduït per la Llei 35/2015, ara que portem mès d'un any de vigència de la norma.
 
El ponent prestarà especial atenció, entre altres aspectes, a la modificació radical de la forma de reclamació a les asseguradores, amb l'obligació de la reclamació prèvia per part del perjudicat, un aspecte que ha suposat una revolució en aquest àmbit jurídic.
 
Com és habitual, tots els/les colegiats/des ICASBD poden seguir de manera gratuïta la sessió a la Sala d'Actes.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria