28 de febrer: Conferència sobre anàlisi de la jurisprudència recent del TJUE en matèria laboral. Impacte sobre el marc normatiu espanyol

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres, 28 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà la una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
En aquesta ocasió, la sessió té com a objectiu oferir als assistents una anàlisi de la recent jurisprudència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea en matèria laboral i el seu impacte sobre el marc normatiu estatal.
 
La ponència anirà a càrrec del Dr. Eduardo Rojo Torrecilla, doctor en dret, catedràtic del Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB.
 
Com és habitual, la Comissió ofereix aquesta sessió de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

2 de març: Jornada sobre qüestions pràctiques de Dret Mercantil

icasbd formacioUs adjuntem el programa de la JORNADA SOBRE QÜESTIONS PRÀCTIQUES DE DRET MERCANTIL, organitzada per la Comissió de Formació de l'ICASBD, i que ha de tenir lloc el proper divendres 2 de març de 2018, a la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15, Sabadell).
 
Al llarg d'aquesta interessant Jornada, que consta de 5 ponències (a desenvolupar en sessions de matí i tarda), s'analitzaran, de la mà de diferents especialistes sobre la matèria, tot un seguit de qüestions pràctiques relacionades, entre d'altres, amb el dret de la competència en l'activitat empresarial, el contracte de franquícia, els conflictes entre socis, la competència deslleial en els nous models de negoci o la contractació entre petits i grans empresaris.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable inclosa al mateix programa, i presentant-la fins l'1 de març de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Nota: A banda de presencialment, també s'ofereix la possibilitat de seguir aquesta Jornada pel sistema de videostreaming.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

21 de febrer: Conferència sobre qüestions pràctiques dels actes de comunicació i execució

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres, 21 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà la una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
En aquesta ocasió la sessió té com a objectiu abordar diferents aspectes i qüestions pràctiques relacionades amb els actes de comunicació i execució.
 
La pràctica de tot tipus d'actes de comunicació i execució, des de una simple notificació d'una sentència fins a la pràctica d'un llançament o un embargament, provoca una inacabable font de problemes i qüestions pràctiques, que motiva que tots el professionals implicats (funcionaris, advocats, procuradors, policies, serveis socials, etc..) haguem de recórrer sovint a solucions pràctiques i imaginatives, no previstes expressament a la llei.
 
La ponència anirà a càrrec de l'Il·lm. Sr. Iván Fructuoso González, lletrat de l'Administració de Justícia del Jutjat de 1a Instància núm. 4 de Sabadell, i director del Servei Comú dels Jutjats de Sabadell.
 
Com és habitual, la Comissió ofereix aquesta sessió de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Curs sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de dades. ICASBD, 7, 14 i 21 de març: Formalitza la teva preinscripció

icasbd formacioUs informem que la Comissió de Formació organitza, en col·laboració amb l'Editorial Tirant lo Blanch, un Curs sobre el nou Reglament de Protecció de Dades de la UE, que serà de plena aplicació el proper 25 de maig de 2018 a tot el territori de la Unió Europea.
 
L'objectiu principal d'aquest Curs passa per abordar algunes de les qüestions principals que ha de comportar l'entrada en vigor d'aquesta norma, tant pel que fa a la implementació pràctica en les empreses i el despatx propi, com des del punt de vista de l'adopció de les mesures proactives, tècniques i organitzatives recollides en el Reglament.
 
El Curs es desenvoluparà en 3 sessions de 3 hores lectives cadascuna: els dimecres 7, 14 i 21 de març, de 16.30 a 19.30 hores, a la Sala d'Actes de l'ICASBD.
 
Ni no us interessa o podeu seguir el Curs sencer, també us oferim l'opció d'inscriure-vos només a 1 o 2 sessions concretes.
 
Us avancem l'arxiu amb el programa i la butlleta d'inscripció a aquest interessant Curs.
 
NOTA IMPORTANT: Si hi esteu interessats i teniu previst inscriure-vos, és imprescindible que ens ho comuniqueu i formalitzeu la vostra preinscripció abans del proper 15 de febrer de 2018, atès que la viabilitat del Curs dependrà del núm. de col·legiats i col·legiades preinscrits.
 
Podeu formalitzar la vostra preinscripció des d'avui mateix i fins l'esmentat 15 de febrer de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per Tel. (93 726 53 55, Sra. Verónica), o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Moltes gràcies
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

14 de febrer, 18:30 hores: Conferència sobre clàusula de venciment anticipat i resolució judicial del contracte de préstec

icasbd formacioUs informem que el dimecres, 14 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà la una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
La conferència se centrarà en diferents qüestions que se susciten en l'àmbit de les execucions hipotecàries i els procediments declaratius relacionats amb contractes de préstec, amb una atenció especial als criteris d'abusivitat de la clàusula de venciment anticipat i els efectes de la declaració d'abusivitat d'aquesta clàusula, les qüestions prejudicials europees pendents de resoldre's sobre venciment anticipat, la resolució contractual en base a l'article 1124 CC i la pèrdua del termini per insolvència del deutor en base a l'article 1129 CC, o l'acció real hipotecària i la preservació del rang hipotecari en l'execució ordinària derivada d'un declaratiu.
 
La ponència anirà a càrrec de l'Il·lm. Sr. Guillem Soler Solé, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 1 de Barcelona.
 
Com és habitual, la Comissió ofereix aquesta sessió de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

7 de febrer: III Taller-Coctail Jurídic ICASBD: Dubtes i qüestions en la facturació dels mòduls TOAD

icasbd formacioUs informen que el proper 7 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, l'ICASBD acollirà una nova convocatòria, coorganitzada per la Comissió de Formació i la Comissió TOAD, per al present Cicle 2018.
 
Es tracta de la 3a sessió dels Tallers/Coctails Jurídics, una proposta amb un format novedós ja posat en marxa en anteriors ocasions.
 
En aquest cas, la convocatòria porta per títol: "Dubtes i qüestions en la facturació dels mòduls del Torn d'Ofici", i anirà a càrrec dels membres de la Comissió del TOAD de l'ICASBD, que contestaran els dubtes que es plantegin sobre l'aplicació correcta dels mòduls del TOAD en els diferents procediments civils i penals. S'informarà també sobre la documentació que cal presentar per complimentar la facturació, així com les incompatibilitats existents entre alguns dels mòduls.
 
Atès que el Taller pretén ser eminentment pràctic i participatiu, comentant i resoldent entre tots incidències o dubtes interpretatius concrets amb què ens trobem els lletrats a l'hora de facturar els mòduls TOAD, és important que els/les companys/es que us hi incriviu ens pugueu formular i fer arribar amb antel·lació (per escrit) dubtes o qüestions específiques que us interessi tractar al llarg de la sessió, perquè els ponents les puguin preparar oportunament i perquè, d'aquesta manera, l'exposició sigui el més enriquidora possible.
 
Podeu adreçar les vostres inscripcions, així com els dubtes o consultes a l'adreça de c. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Al llarg de la sessió els assistents tindreu també l'ocasió de degustar una varietat de vins.
 
El preu d'inscripció a aquesta sessió, que és oberta a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD adscrits al TOAD, és de 5 euros.
 
Tenint en compte la limitació de l'espai en el qual tindrà lloc el Taller (l'aforament és només per a 20 persones), les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre d'inscripció (fins el 6 de febrer, o fins que s'exhaureixin les places).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ TOAD / COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria