31 de gener, 18.30 h.: Conferència sobre la nova Ordenança de protecció, tinença i benestar animal de l'Ajuntament de Sabadell

icasbd dret animalUs informem que, arran de la recent aprovació i entrada en vigor de l'Ordenança Municipal de Protecció, Tinença i Benestar Animal a la ciutat de Sabadell, el proper dimecres 31 de gener de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una sessió en la qual els advocats experts en Dret Animal i membres de la Comissió de Defensa dels Drets Animals de l'ICASBD, Sra. Irene Jiménez López i Sr. Carles Joan Lorente Rivera, exposaran, en format de ponència i posterior debat-col·loqui, els avenços sobre aquesta matèria a la nostra ciutat, amb una anàlisi comparativa del marc normatiu actual amb el que hi havia abans de la reforma, centrada en les principals novetats introduïdes per l'Ordenança municipal.
 
Aquesta conferència, coorganitzada per la Comissió de Defensa dels Drets Animals i la Comissió de Formació, és gratuïta i oberta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD, i a tota la ciutadania.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE DEFENSA DEL DRET I BENESTAR ANIMAL
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Seminari sobre la tecnologia com a element clau en el procés judicial

icasbd formacioUs informem que al llarg dels propers 1, 8, 15 i 22 de febrer, i 1 de març de 2018 tindrà lloc a l'ICASBD un Seminari sobre "Tecnologia com a element clau en el procés judicial".
 
Les sessions, que s'ofereixen exclusivament en la modalitat presencial, tindran lloc de 16 hores a 19 hores a la Sala d'Actes de l'ICASBD, i tothom que hi estigui interessat pot seguir les 5 jornades del Seminari, o bé inscriure's només a aquella/es que més l'interessi/n.
 
Aquest Seminari és coorganizat per la Sra. Ruth Sala Ordóñez, advocada penalista experta en delinqüència informàtica del despatx Legalconsultors, i la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
Us adjuntem arxiu amb el programa/avanç d'aquesta interessant convocatòria.
 
Drets d'inscripció:
 
- Col·legiats ICASBD/CICAC: Seminari sencer (5 sessions) 120 €
                                                Sessió individual 30 €
 
- Alumnes EPPA/JAS: Seminari sencer (5 sessions) 90 €
                                    Sessió individual 20 €
 
- Altres inscrits: Seminari sencer (5 sessions) 190 €
                         Sessió individual 35 €
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció fins el 30 de gener de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per Tel. (93 726 53 55, Sra. Verónica), o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

26 de gener: Jornada sobre el Llibre VI del Codi Civil de Catalunya

icasbd formacioUs informem que el proper divendres 26 de gener de 2018, tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15, Sabadell) una interessant JORNADA SOBRE EL LLIBRE VI DEL CODI CIVIL DE CATALUNYA.
 
La Jornada organitzada per la Comissió de Formació de l'ICASBD, consta de 5 ponències a desenvolupar en sessions de matí i tarda.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable inclosa al mateix programa, i presentant-la fins el 25 de gener de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Us adjuntem el programa amb tota l'informació de la Jornada i el contingut de les ponències, alhora que inclou també la butlleta d'inscripció.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Dijous, 18 de gener, Conferència sobre les novetats fiscals i tributàries per al 2018

icasbd formacioUs informem que el proper dijous 18 de gener de 2018, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà la 1a sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2018.
 
La conferència se centrarà en les novetats principals per al 2018 en matèria fiscal i tributària.
 
La ponència anirà a càrrec del Dr. José Antonio Fernández Amor, professor de Dret Financer i Tributari a la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Properament us adjuntarem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererirà de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Dimecres 13 desembre, 18.30h: Conferència sobre clàusules abusives en matèria hipotecària: IRPH i despeses hipotecàries

icasbd formacioUs informem que el dimecres, 13 de desembre de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra jornada del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
La sessió porta per títol "PRÈSTECS HIPOTECARIS: CLÀUSULA IRPH I CLÀUSULA SOBRE DESPESES HIPOTECÀRIES". Es tractarà l'efecte de la recent sentència del Tribunal Suprem de 22 de novembre de 2017 en relació a l'efectivitat de l'índex IRPH, així com les diferents reaccions i resolucions judicials de la jurisprudència menor després de la sentència del Tribunal Suprem núm. 705/2015, de 23 de desembre, en relació a la nul·litat de la clàusula abusiva relativa a les despeses de constitució de la hipoteca i les efectes de la declaració de la nul·litat de la citada clàusula.
 
La sessió anirà a càrrec de l'advocada Sra. Verònica Dàvalos Alarcón, especialista en temes hipotecaris.
 
Us adjuntem cartell amb el díptic/programa d'aquesta convocatòria que, com és habitual, l'ICASBD ofereix gratuïtament de manera presencial a tots els seus col·legiats i col·legiades. Per motius d'aforament, es prega la prèvia inscripció a la sessió adreçant un correo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

Dilluns 11 desembre, 18h: Conferència sobre novetats del treball autònom

icasbd formacioUs informem que el dilluns, 11 de desembre de 2017, a les 18 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra jornada del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD, en aquest cas en col·laboració amb l'entitat ASEPEYO.
 
La sessió porta per títol "NOVETATS DEL TREBALL AUTÒNOM", en la que la ponent analitzarà les importants modificacions previstes a la Llei 6/2017, de reforma urgent del treball autònom, amb canvis rellevants per tant per al col·lectiu de treballadors, en aspectes com ara els casos de pluriocupació, els diferents tipus de bonificacions, els canvis en les prestacions per maternitat o paternitat, la jubilació, i la comunicació d'altes, baixes i variacions de dades, etc.
 
La sessió anirà a càrrec de la Sra. Sílvia Ferré Sanz, advocada, directora de Prestacions de la Mútua Asepeyo.
 
Us adjuntem cartell amb el díptic/programa d'aquesta convocatòria que, com és habitual, l'ICASBD ofereix gratuïtament de manera presencial a tots els seus col·legiats i col·legiades.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria