3 de febrer, Conferència a l'ICASBD sobre la darrera jurisprudència del TS en matèria d’arrendaments urbans/la durada dels arrendaments de local de negoci

icasbd formacioUs recordem que el dimecres 3 de febrer de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova conferència del Cicle 2016 organitzat per la Comissió de Formació.
 
En aquesta ocasió, la sessió, organitzada de manera conjunta amb el Col·legi d'Administradors de Finques de BCN-Lleida (CAFBL) servirà per analitzar la jurisprudència del Tribunal Suprem de l'any 2015 sobre arrendaments urbans, amb una atenció específica a la problemàtica que suscita l'actual regulació respecte a la durada dels contractes d'arrendament de local de negoci.
 
Per il·lustrar-nos sobre aquestes matèries, comptarem amb la presència del Sr. Enrique Vendrell Santiveri, advocat i president del CAFBL, i la Sra. Anabel Miró Panzano, advocada, administradora de finques i assessora jurídica de la Junta del CAFBL.
 
Nota: Abans de començar les ponències, el degà de l'ICASBD i el president del CAFBL brindaran una breu presentació als assistents sobre el conveni de col·laboració signat entre ambdues institucions el passat 3 de novembre de 2015.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria