Dijous, 21 de juliol: I Còctel jurídic ICASBD

icasbd formacioUs informen que el proper 21 de juliol de 2016, a les 19 hores, l'ICASBD acollirà una nova convocatòria organitzada per la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
Es tracta d'una proposta amb un format novedós, que hem volgut anomenar Còctel Jurídic i que, pensem, pot resultar interessant i atractiu, ja que, al marge de desenvolupar-se a l'exterior (terrassa/pati exterior del Col·legi), la intenció és oferir una sessió formativa en un ambient més distés i propiciant un major protagonisme i interacció dels assistents amb el/la ponent, mitjançant les seves intervencions i comentaris en relació amb el tema debatut.
 
En aquesta 1a sessió del Còctel Jurídic, la ponència versarà sobre els Darrers Criteris Jurisprudencias de l'Audiència Provincial de Barcelona en materia penal i, especialment, en Violència de Gènere, i serà impartida per l'Il·lma. Sra. Carme Domínguez Naranjo, col·legiada de l'ICASBD i magistrada-jutge de l'Audiència Provincial de Barcelona, amb una àmplia experiència en les seccions penals de l'APB.
 
Al llarg de la sessió els assistents podran degustar una varietat de gin-tònics.
 
El preu d'inscripció a aquesta sessió que, com és habitual, és oberta a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD, és de 5 euros.
 
Atesa la limitació de l'espai (l'aforament es limita a 20 persones), les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre d'inscripció (fins al 20 de juliol o fins que s'exhaureixin les places).
 
Us adjuntem el díptic/avanç sobre el tema a tractar en aquesta 1a sessió del Còctel Jurídic de l'ICASBD.
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria