18 de novembre: Jornada sobre estudi pràctic de la Llei d’enjudiciament criminal

icasbd formacioUs adjuntem el programa de la Jornada sobre Estudi Pràctic de la Llei d'Enjudiciament Criminal, que ha de tenir lloc el divendres 18 de novembre de 2016 a la Sala d'Actes de l'ICASBD (C/ Lacy, 15), organitzada per la Comissió de Formació.
 
En el decurs d'aquesta interessant Jornada, que es desenvoluparà en horari de matí i tarda i que compta amb 5 ponències, s'analitzarà, des d'una perspectiva eminentment pràctica, l'actual marc normatiu processal penal, especialment arran de les darreres reformes introduïdes per les lleis orgàniques 5/2015 i 13/2015.
 
Al final del programa, que inclou el contingut de cadascuna de les ponències, trobareu la butlleta d'inscripció que, un cop emplenada, podeu retallar i lliurar presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria