2 de febrer: Conferència sobre els efectes de la sentència del TJUE, retroactivitat clàusules terra (2a. edició)

icasbd formacioUs informem que, degut a l'èxit d'afluència d'assistents (que va motivar que s'esgotés l'aforament de la Sala d'Actes) a la conferència del passat 19 de gener, sobre les repercussions de la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, de 21 de desembre de 2016, sobre els efectes retroactius derivats de la nul·litat de la clàusula terra en els préstecs i crèdits hipotecaris, des de la Comissió de Formació hem decidit oferir-vos una reedició de la sessió, pensada especialment per a aquells companys i companyes col·legiats que, tot i acudir-hi, no vau tenir oportunitat de seguir-la, atés que ja no hi havia cap seient disponible a la Sala.
 
Aquesta 2a sessió tindrà lloc el proper dijous, 2 de febrer de 2017, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD, i tornarà a impartir-la el nostre company, Sr. José Antonio López Ordóñez, advocat col·legiat de l'ICASBD.
 
IMPORTANT: Per assistir a aquesta sessió, que us oferim igualment de manera gratuïta, és imprescindible que prèviament confirmeu l'assistència (aquells que no vau poder assistir a la primera sessió del passat 19 de gener, tot i que teniu preferència d'accés, TAMBÉ heu d'enviar la confirmació/reserva), a l'objecte de poder controlar l'aforament de la nostra Sala d'Actes i d'acceptar reserves només fins que s'esgotin les places disponibles.
 
Podeu formalitzar la vostra reserva/confirmació d'assistència tot enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria