Curs 2017 d'especialització lletrada en Violència de Gènere

icasbd formacioUs adjuntem el programa del CURS D'ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN VIOLÈNCIA DE GÈNERE d'enguany, organitzat pel CICAC, que començarà el proper 18 d'abril de 2017 i que consta de 28 hores de contingut teòric, 6 hores de sessions pràctiques i 2 hores de la prova final avaluadora obligatòria.
 
Us recordem que aquest Curs, organitzat pel Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, habilita per a l'intervenció lletrada en el torn especial de violència de gènere a aquells/es alumnes que el segueixin en qualsevol dels tres formats: presencial/videoconferència/videostreaming, que hagin assistit presencialment a les 6 hores lectives de sessions pràctiques al Col·legi d'Advocats corresponent i que superin la PROVA FINAL PRESENCIAL OBLIGATÒRIA, que es durà a terme el 20 de juny de 2017.
 
Als alumnes que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d'Internet (videostreaming) però que no realitzin ni pràctiques ni prova, se'ls lliurarà un certificat d'inscripció que no habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial de violència de gènere.
 
Les sessions, que s'impartiran de manera presencial als col·legis de Mataró, Granollers i Sabadell, es podran seguir també pel sistema de videoconferència a l'ICASBD.
 
Podeu emplenar i enviar des d'avui les vostres butlletes d'inscripció a través de la Secretaria de l'ICASBD (Formació, Sra. Verónica López. Tel. 93 726 53 55. Fax 93 725 87 84, o per c. e., a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria