21 de juny, 10 hores: Conferència sobre operativa telemàtica en la presentació d’autoliquidacions a l’agència tributària de Catalunya

icasbd formacioUs informem que el dimecres 21 de juny de 2017, a les 10 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una nova conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "Operativa telemàtica en la presentació d'autoliquidacions a l'Agència Tributària de Catalunya" i serà impartida pel Sr. Eudald Vigo Tarrés, cap de l'Àrea Estratègica i Relacions Externes de l'Agència Tributària de Catalunya.
 
Al llarg de la sessió s'analitzaran les obligacions i efectes de l'Ordre VEH/85/2017, d'11 de maig, que s'estableix l'obligació de l'ús dels mitjans electrònics en les presentacions i pagament de diverses autoliquidacions per a determinats obligats tributaris, entre ells, els advocats que actuïn en representació d'un client-contribuent, una Ordre que entra en vigor l'1 de juny de 2017.
 
Com és habitual, l'ICASBD us ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats i col·legiades.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria