22 de juny, 18.30 hores: Conferència sobre anàlisi del nou barem indemnitzatori d’accidents de trànsit, després de més d’un any de vigència

icasbdUs recordem que el dijous 22 de juny de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "Anàlisi del nou Barem Indemnitzatori d'Accidents de Trànsit, després de més d'un Any de Vigència" i serà impartida pel Sr. Lluís Orriols Martínez, advocat, director de l'EPPA i vocal a Catalunya de l'Asociación de Abogados Especializados en Responsabilidad Civil y Seguro, qui ens dibuxarà quin és l'escenari actual del nou sistema valoratiu de les indemnitzacions pels accidents de circulació introduït per la Llei 35/2015, ara que portem mès d'un any de vigència de la norma.
 
El ponent prestarà especial atenció, entre altres aspectes, a la modificació radical de la forma de reclamació a les asseguradores, amb l'obligació de la reclamació prèvia per part del perjudicat, un aspecte que ha suposat una revolució en aquest àmbit jurídic.
 
Com és habitual, tots els/les colegiats/des ICASBD poden seguir de manera gratuïta la sessió a la Sala d'Actes.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria