18 d'octubre, 18.30 h.: Conferència sobre com afecta a l'advocat el reglament UE de protecció de dades personals

icasbd formacioUs informem que el dimecres 18 d'octubre de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "EL REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES, UN NOU REPTE PER ALS ADVOCATS", que tractarà sobre les principals novetats que introdueix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, des d'un enfoc eminentment pràctic i analitzant els principals aspectes que hem de tenir en compte els advocats/des a l'hora de garantir el compliment de la nova normativa als nostres despatxos professionals.
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Santiago Farré i Tous, cap de l'Assessoria Jurídica de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i del Sr. Eduard Blasi Casagran, advocat IT/IP a Marimón Abogados, vicepresident 3r de l'Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP).
 
Després de les ponències, s'obrirà un torn de preguntes i debat amb els presents.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD us ofereix gratuïtament de manera presencial a tots els col·legiats i col·legiades. També es pot seguir pel sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria