27 d'octubre: Jornada sobre Dret de família a l'ICASBD

icasbd formacioUs adjuntem arxiu amb el programa de la JORNADA SOBRE DRET DE FAMÍLIA prevista per al divendres 27 d'octubre de 2017 a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15).
 
Aquesta interessant convocatòria, que consta de 6 ponències (Jornada de matí i tarda), pretén oferir als assistents l'anàlisi de tot un seguit de qüestions pràctiques relacionades amb el Dret de Família, des de diferents matèries i perspectives jurídiques (processal, Seguretat social, etc.) i mitjançant unes ponències participatives, amb col·loquis oberts després de cada intervenció.
 
En el mateix programa trobareu la butlleta d'inscripció, que podeu formalitzar fins el 25 d'octubre de 2017, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar
Guardar
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria