16 de novembre, 17 hores: Taller pràctic jurídic sobre Seguretat Social

icasbd formacioUs informem que el proper dijous 16 de novembre de 2017, a les 17 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà un TALLER PRÀCTIC JURÍDIC DE SEGURETAT SOCIAL, coorganitzat amb Activa Mutua.
 
Al llarg d'aquesta interessant convocatòria, el ponent, Sr. Rafael Somalo Moreno, advocat, coordinador territorial i secretari genenal de la Direcció Jurídica d'Activa Mútua, ens acostarà a alguns dels principals dubtes que es dónen en l'assessorament en matèria de Seguretat Social: reclamacions derivades d'un accident de treball, les novetats jurisprudencials sobre accident laboral i malatia comuna (IT), així com les revisions de grau.
 
El taller pretén ser molt interactiu, amb l'objectiu que els assistents puguin participar i preguntar en tot moment al ponent.
 
Com és habitual, l'ICASBD ofereix aquesta interessant sessió de manera gratuïta a tots els seus col·legiats i col·legiades, si bé us agrairem que si teniu pensat assistir-hi ens confirmeu la vostra presència, per telèfon (93 726 53 55) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), a fi i efecte de controlar l'aforament de la Sala.
 
També us adjuntem un formulari perquè, si ho voleu, feu arribar al ponent les vostres preguntes o dubtes en relació amb aquesta matèria (cal que ens el feu arribar a l'adreça de correu electrònic assenyalada, mínim 4 dies abans de la sessió).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria