23 de novembre, Taula rodona sobre criteris procedimentals en matèria de VIDO

icasbd vidoEl proper 23 de novembre la Comissió de Violència Domèstica i de Gènere ha organitzat una Taula rodona sobre criteris procedimentals en matèria de Violència sobre la Dona a càrrec de les jutgesses titulars dels jutjats de Violència sobre la dona de Sabadell i Cerdanyola del Vallés, l'Il·lma. Sra. Emma Benavides Costa, magistrada jutgessa responsable del Jutjat de Violència sobre la dona núm. 1 de Sabadell, i l'Il·lma. Sra. María Antonia Raero Santos, magistrada jutgessa responsable del Jutjat d'Instància i Instrucció núm. 7 de Cerdanyola del Vallés.
 
Per tal de configurar aquesta sessió com a eminenment pràctica, els companys i companyes que hi vulguin participar poden adreçar preguntes sobre els diferents aspectes de funcionament del procediment, de forma prèvia i fins al 13 de novembre, al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , de manera que la sessió pugui centrar-se en la resolució d'aquests dubtes concrets.
 
La idea és que l'exposició permeti obrir un col•loqui en el qual posar en comú criteris procedimentals amb les titulars dels jutjats amb competència sobre la matèria. Esperem comptar amb la vostra participació i assistència.
 
COMISSIÓ DE VIDO

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria