31 de gener, 18.30 h.: Conferència sobre la nova Ordenança de protecció, tinença i benestar animal de l'Ajuntament de Sabadell

icasbd dret animalUs informem que, arran de la recent aprovació i entrada en vigor de l'Ordenança Municipal de Protecció, Tinença i Benestar Animal a la ciutat de Sabadell, el proper dimecres 31 de gener de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una sessió en la qual els advocats experts en Dret Animal i membres de la Comissió de Defensa dels Drets Animals de l'ICASBD, Sra. Irene Jiménez López i Sr. Carles Joan Lorente Rivera, exposaran, en format de ponència i posterior debat-col·loqui, els avenços sobre aquesta matèria a la nostra ciutat, amb una anàlisi comparativa del marc normatiu actual amb el que hi havia abans de la reforma, centrada en les principals novetats introduïdes per l'Ordenança municipal.
 
Aquesta conferència, coorganitzada per la Comissió de Defensa dels Drets Animals i la Comissió de Formació, és gratuïta i oberta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD, i a tota la ciutadania.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE DEFENSA DEL DRET I BENESTAR ANIMAL
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria