14 de febrer, 18:30 hores: Conferència sobre clàusula de venciment anticipat i resolució judicial del contracte de préstec

icasbd formacioUs informem que el dimecres, 14 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà la una nova sessió del Cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al present 2018.
 
La conferència se centrarà en diferents qüestions que se susciten en l'àmbit de les execucions hipotecàries i els procediments declaratius relacionats amb contractes de préstec, amb una atenció especial als criteris d'abusivitat de la clàusula de venciment anticipat i els efectes de la declaració d'abusivitat d'aquesta clàusula, les qüestions prejudicials europees pendents de resoldre's sobre venciment anticipat, la resolució contractual en base a l'article 1124 CC i la pèrdua del termini per insolvència del deutor en base a l'article 1129 CC, o l'acció real hipotecària i la preservació del rang hipotecari en l'execució ordinària derivada d'un declaratiu.
 
La ponència anirà a càrrec de l'Il·lm. Sr. Guillem Soler Solé, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 1 de Barcelona.
 
Com és habitual, la Comissió ofereix aquesta sessió de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria