6 de juny: Conferència sobre la nova llei 9/2017, de contractes del sector públic, i les implicacions en el tràfic jurídic privat

icasbd formacioUs informem que el proper dimecres 6 de juny de 2018, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova convocatòria del Cicle 2018 de conferències programades per la Comissió de Formació.
 
En aquesta ocasió, la sessió tractarà sobre la "NOVA LLEI 9/2017, DE CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC: IMPLICACIONS EN EL TRÀFIC JURÍDIC PRIVAT".
 
La sessió, que anirà a càrrec del Sr. Marcel Galofré, cap del Servei de Defensa de l'Ajuntament de Sabadell, abordarà les importants novetats de la nova norma pel que fa als requisits per contractar, els procediments de contractació i l'execució dels contractes que realitza el sector públic, però també la seva aplicació en determinades matèries de l'àmbit del tràfic jurídic privat, tant per l'aplicabilitat de la norma civil en alguns contractes públics, com pel fet que algunes de les prescripcions de la Llei 9/2017 resulten aplicables entre particulars, com ara les entitats privades, que hauran d'ajustar el seu règim contractual a aquest text legal.
 
Com és habitual, la Comissió de Formació ofereix de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD el seguiment d'aquesta sessió, que és oberta també a la ciutadania.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria