Simulacions a l'Escola Judicial

simulacions_eppa_01
Entre els dies 22 i 30 de gener els lletrats en pràctiques de les promocions 2005-2007 i 2006-2007 de la nostra Escola de Pràctica Professional de l'Advocacia han assistit activament a les noves sessions de Simulacions de judicis a l'Escola Judicial de Vallvidrera. En concret, en aquesta ocasió es tractava de simulacions civils. En les mateixes hi ha participat la pràctica totalitat de col·legis catalans. Hi eren presents representants de les escoles de Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Mataró, Reus, Tarragona i Terrassa. Els nostres alumnes han litigat contra les escoles de Terrassa (el dia 22), Granollers i Reus (el dia 24), i novament Granollers (els dies 25 i 30).
 
simulacions_eppa_02
 
Els judicis objecte de simulació van ser varis verbals i del família. La valoració global de l'experiència ha estat molt positiva, en paraules del Director de l'Escola, Sr. Xavier Felip i Arroyo. Pels lletrats en pràctiques de la promoció 2006-2007 eren les primeres simulacions. Tot i així, el resultat ha estat molt satisfactori.
 
Encara que els nostres representants ja han donat per finalitzada la seva participació, aquestes simulacions continuaran fins al 22 de febrer.
 
Podeu veure aquí el Calendari de simulacions.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria