Jornades sobre Valoració Probàtica: ICASBD, 10 i 17 d'abril

icasbd formacioUs adjuntem el Programa de les JORNADES SOBRE VALORACIÓ PROVÀTICA que tindran lloc a la Sala d'Actes de l'ICASBD els propers 10 i 17 d'abril de 2015.
 
Aquestes interessants Jornades, organitzades per la Comissió de Formació de l'ICASBD, tenen com a objectiu oferir un ampli estudi dels criteris de valoració sobre un dels elements capdals del procés, com és la prova, a partir d'una sistematització i anàlisi dels paràmetres utilitzats pels tribunals en diferents àmbits i judicis, a fi i efecte d'establir una pautes i orientacions que facilitin la determinació de la idoneïtat, la credibilitat i l'incidència en la valoració dels elements de convicció que el lletrat pretengui incorporar a un determinat procediment. Tot això, al llarg de les 6 ponències (2 Jornades de matí i tarda), i de la mà d'un ventall de ponents de reconegut prestigi i coneixement sobre la matèria.
 
Al mateix programa trobareu la butlleta d'inscripció, que podeu fer arribar abans del 8 d'abril a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria