Dimarts, 24 març: Conferència a l'ICASBD sobre la Llei de segona oportunitat i la seva incidència en les execucions hipotecàries

icasbd formacioUs informem que el proper dimarts 24 de març de 2015, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una altra conferència del Cicle 2015 organitzat per la Comissió de Formació.
 
En aquesta ocasió, la sessió abordarà una qüestió tan interessant com actual: El Procediment de Segona Oportunitat de la persona natural regulat al RD-Llei 1/2015, amb una atenció especial a la seva incidència com a mecanisme o via de defensa d'aquelles persones afectades per un procediment d'execució hipotecària de l'habitatge.
 
Per il·lustrar-nos sobre aquest tema comptarem amb la presència del company Sr. Jesús Sánchez, advocat i president de la Comissió de Normativa de l'ICAB.
 
Atesa la importància de la temàtica a tractar, des de la Comissió de Formació us aconsellem molt especialment l'assistència a aquesta conferència que, com sabeu, oferim de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la sessió.
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria