Instruccions per al canvi de correu electrònic ICASBD

icasbd informaticaCom a continuació de l'anterior Circular Núm. 10/2016, t'informem que l'ICASBD ha començat ja el projecte de migració dels comptes d'email col·legial al nou servei de Correo Abogacía.
 
Per autoritzar la migració del teu compte de correu, entra al següent enllaç i emplena el formulari:

http://abgcia.es/correo_sabadell
 
La data límit perquè emplenis i enviïs el formulari d'autorització és:

23 de novembre de 2016 a les 23:55h

TOTS ELS COMPTES QUE NO MIGRIN AL NOU SERVEI ES TANCARAN ACABAT EL PROJECTE DE MIGRACIÓ. Aquells col·legiats/des que no hagin autoritzat la migració del seu compte i desitgin utilitzar el Correo Abogacía, podran donar d'alta un nou compte, però no podran recuperar les dades del compte no migrat.
 
En aquest formulari et sol·licitaran introduir la teva adreça de correu electrònic col·legial i la seva contrasenya per poder validar que qui autoritza és l'usuari del compte. Si no recordes la teva contrasenya actual, posat en contacte amb el Col·legi per generar una contrasenya nova.
 
Una vegada hagis emplenat el formulari d'autorització de la migració, rebràs un correu electrònic de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. en el qual t'indicarem la Data de Migració concreta del teu compte, una contrasenya temporal que hauràs de modificar per seguretat i instruccions perquè canviïs la configuració dels teus programes de correu a partir de la data indicada.

CÒPIA D'EMAILS, CONTACTES I CALENDARI ACTUALS
 
- Si actualment tens configurat el teu compte com a IMAP o la fas servir per webmail, durant la migració farem còpia en el teu nou compte de tots els emails, contactes i calendari que tinguis en aquest moment al servidor.
- Si tens configurada el teu compte com a POP, els teus correus, contactes i calendari estaran descarregats al teu ordinador. Quan canviïs la configuració del teu programa de correu, romandran en el teu equip.
 
Si no saps com està configurat el teu compte, consulta l'enllaç:
 
http://abgcia.es/correo_tipocuenta
 
DUBTES O CONSULTES?
 
• Accedeix a la web http://correo.abogacia.es on trobaràs resposta als dubtes, a més de manuals i recursos per començar a utilitzar el teu nou compte.
• Suport a l'usuari durant el projecte de migració: Pots trucar al telèfon 900 111 666 o escriure un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Cordialment,
COMISSIÓ D'INFORMÀTICA ICASBD

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria