2n recordatori molt important: Canvi de Servidor del Correu @ICASBD

icasbd_informatica
Us recordem que per tal de donar una solució definitiva als problemes que hem vingut patint amb els comptes de correu electrònic, l'ICASBD ha optat per demanar un canvi de servidor, que sigui molt més potent i pugui soportar l'altíssim volum de correus que enviem i rebem diàriament tots els col·legiats i col·legiades.
 
Per aquest motiu, volem anunciar-vos que el proper diumenge 1 d'agost es procedirà a la substitució del servidor de correu electrònic de l'ICASBD a una màquina dedicada, més potent i actualitzada.
 
Amb aquest trasllat es completarà el procés d'ampliació dels recursos disponibles, tant pel que fa a capacitat d'allotjament, com a la velocitat d'accés, estabilitat i seguretat de les comunicacions.
 
Tot i que amb l'activació de les noves màquines sempre es produeixen actualitzacions de versions, hem treballat especialment en els serveis de correu per mantenir les configuracions actuals, les mateixes contrasenyes i l'ús del mateix programa d'accés al correu web. Així doncs, no es preveu que sigui necessari realitzar cap modificació per part dels usuaris després del trasllat.
 
No obstant això, per motius de prudència, la recomanació que fan els tècnics a tots els usuaris és la de descarregar una còpia dels correus allotjats en el servidor uns dies abans de la data prevista per al trasllat, i fer una còpia de seguretat dels continguts de valor que puguin estar allotjats a les carpetes del servei webmail.
 
Com ja hem indicat anteriorment, tots els continguts es traslladaràn a la nova màquina, però ara és un bon moment per “fer neteja” dels correus obsolets i per descarregar al nostre ordinador les informacions més importants. Això és una pràctica que caldria fer normalment, però que en situacions com aquesta és encara més recomanable, especialment si gestionem des del servidor @icasbd.org una gran quantitat de correus.
 
Per fer la migració s'ha previst una aturada del servei a partir de les 23 hores del dia 31 de juliol.
 
Es preveu que el trasllat de continguts i la reconfiguració del sistema pugui trigar aproximadament 2-3 hores per, progressivament, anar recuperant els diferents serveis.
 
Tenint en compte aquestes previsions, es recomana no fer servir el correu electrònic entre les 22: 30 hores del dissabte 31 de juliol i les 7 hores de l'1 d'agost.
 
Per resoldre qualsevol consulta o incidència relacionada amb aquest trasllat, us podreu adreçar a partir del proper 31 de juliol al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Preguem disculpeu les molèsties que aquestes tasques de trasllat us puguin ocasionar. La previsió és que, amb l'adopció d'aquesta mesura tots hi guanyarem, ja que podrem gaudir d'un servei de correu electrònic de molta més qualitat i amb unes millors prestacions,
 
COMISSIÓ D'INFORMÀTICA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria