Substitució Física Servidor de Correu

icasbd_informatica
Us informem que per a aquest cap de setmana està programada una intervenció tècnica per a la substitució dediverses màquines físiques que allotgen el correu electrònic de l'ICASBD. La previsió de tasques és la següent:
 
- Matinada del dissabte 23 de juliol: Entre les 04:00 i les 08:00, aproximadament, es realitzarà una còpia total del servidor ICASBD i es guardarà en una màquina independent.
 
- Tarda del dissabte 23 de juliol: S'iniciaran els treballs per preparar el canvi de màquina. No afectaran el servei i no suposaran cap interrupció en la connexió o el funcionament.
 
- Matinada del diumenge 24 de juliol: Entre les 01:00 i les 06:00 hores es realitzarà el canvi de màquina. Aquest canvi suposarà la desconnexió de la màquina de la xarxa local de servidors i la seva posterior reconfiguració i bolcat de dades en el nou disc dur, per la qual cosa durant una gran part del temps el servei no serà accessible, per evitar que es modifiquin dades o arribin correus nous al disc reemplaçat.
 
No es preveu cap incidència després de la substitució de màquina, ni en el funcionament de les aplicacions ni en els usuaris o contrasenyes, que seguiran sent exactament els mateixos i continuaran funcionant amb les mateixes configuracions. A partir de les 06: 00 hores, aproximadament, tot seguirà exactament igual que estava abans del canvi de màquina. (En cas d'emergència greu, existirà una còpia completa del mateix dia que es realitza la intervenció).
 
Per tal d'evitar manca de resposta a les eventuals incidències, l'esmentada intervenció ha estat programada per a aquest mes de juliol i no per al mes d'agost com es feia habitualment, de manera que el servei tècnic pugui respondre al 100% de la seva capacitat.
 
Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte i/o problema que s'us pugui plantejar.
 
Salutacions,
 
COMISSIÓ D'INFORMÀTICA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria