18 d’agost: Canvi de Servidor de Correu Electrònic ICASBD

icasbd informaticaEn la línia de renovació periòdica de maquinària i programari destinada a mantenir els recursos informàtics de l’ICASBD en condicions òptimes, el proper dissabte 18 d'agost, a partir de les 22:00 hores, es durà a terme una important intervenció que afectarà principalment el servidor de correu electrònic. En conseqüència, aquest servei restarà inoperatiu aproximadament fins les 10 hores del diumenge 19 d’agost.
 
Un dels aspectes tècnics que pot dificultar més el canvi de maquinaria és el trasllat dels continguts, especialment en el cas de les bústies de correu més pesades. Per aquest motiu, es recomana fer una revisió de les bústies i carpetes webmail abans del divendres 17 d’agost per eliminar tots aquells correus antics que ja no cal mantenir en el nou servidor, o que poden ser descarregats per guardar una còpia en els ordinadors personals. En aquest sentit, reiterem que és aconsellable fer aquest tipus de revisions i neteges de forma periòdica, com a mínim un cop a l’any.
 
El trasllat dels continguts serà total. Això significa que no hi haurà cap pèrdua de correus i que totes les bústies i carpetes webmail es mouran íntegrament al nou servidor.
 
Pel que fa als correus entrants durant el procés de trasllat, tot i que caldrà aturar el servei de correu durant unes hores, es mantindrà operativa la passarel·la remota de correu per tal d’emmagatzemar els correus entrants i lliurar-los a les bústies corresponents un cop finalitzada la intervenció.
Amb aquesta intervenció tècnica es duplicaran els recursos actuals d'espai en disc dur, memòria de processament i potència CPU. Conseqüentment, el servei resultant serà molt més estable i ràpid.
 
Pel que fa al programari, aquesta intervenció no implicarà cap modificació de configuracions o contrasenyes. Per tant, tot funcionarà exactament igual després de la intervenció.
 
Per últim, les pàgines web del Col·legi funcionaran amb normalitat durant el canvi de màquina. Tal com ja hem comentat, els serveis que es veuran afectats i no es podran fer servir seran exclusivament els relacionats amb la gestió de correus electrònics (POP3, SMTP, IMAP, WebMail). Per minimitzar l'afectació sobre el servei i les molèsties als/les col·legiats/des, les feines de trasllat s'han programat en horari festiu (cap de setmana del mes d'agost i en horari nocturn).
 
Amb aquesta renovació les darreres incidències en el servei de correu, del tipus de les que van tenir lloc a finals del passat mes de juliol, restaran plenament resoltes.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ D’INFORMÀTICA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria