21 de gener: Conferència JAS sobre dret a l'oblit (internet i privacitat)

joves advocats sbdUs informem que proper dijous 21 de gener, a les 19 hores, de 2016 la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova conferència organitzada per Joves Advocats de Sabadell, amb la col·laboració de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió, que porta per títol "DERECHO AL OLVIDO", abordarà un dels temes més polèmics dels darrers anys sobre privacitat a Internet, i comptarà amb la participació del Sr. Samuel Parra i la Sra. Verónica Alarcón, CEO i advocada-directora jurídica de la firma ePrivacidad, respectivament, dos dels millors experts sobre la matèria que han assumit enfront de Google la defensa de diferents afectats/perjudicats pels resultats mostrats per aquest cercador.
 
Durant la ponència s'explicarà i analitzarà com ha nascut aquest nou dret, quin abast té i també si Google está complint amb la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea de 2014, que el reconeix, així com la seva aplicació pels òrgans competents arran de la nova doctrina europea sobre aquesta matèria.
 
Us adjuntem anunci/cartell de la sessió, tot recordant-vos que l'assistència és gratuïta i oberta a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Esperem comptar amb la vostra assistència a aquesta nova proposta de JAS.
 
Cordialment,
 
JOVES ADVOCATS DE SABADELL

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria