Conferència sobre el Model Català de Justícia

joves advocats sbdUs informem que Joves Advocats de Sabadell (JAS) organitza una nova conferència/xerrada per al proper 9 de maig de 2013, a les 19.30 hores, a la Sala d'Actes de l'ICASBD.

La sessió porta per títol "EL MODEL CATALÀ DE JUSTÍCIA QUE VOLEM, REPTES I OBJECTIUS", i serà impartida per l'Excma. Sra. Maria Josep Feliu Morell, actual secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia del Departament de Justícia de la Generalitat i exjutgessa degana de Barcelona, qui ha desenvolupat la tasca de representació dels jutges i de gestió judicial de tots el jutjats unipersonals de Barcelona. També ha estat membre de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de la Comisión Jurídica Asesora del CGPJ per a la implantació de l'Oficina Judicial, entre d'altres càrrecs.

La Sra. Feliu Morell ens parlará sobre el model de justícia que vol impulsar l'Administració de Justicia, els seus objectius i els reptes que s'hi han proposat.
Més endavant us n'ampliarem la informació sobre aquesta interessant sessió, l'assistència a la qual, recordeu, és lliure i gratuïta per a tots/es els/les col·legiats/des de l'ICASBD.  Us hi esperem !
Cordialment,

JOVES ADVOCATS DE SABADELL

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria