27 de juny: Acte de presentació de la nova imatge corporativa de l'ICASBD

icasbdUs informem que el proper dimecres 27 de juny de 2018, a les 10 hores, tindrà lloc a la Sala d'Actes de la seu central de l'ICASBD l'acte de presentació de la nova imatge corporativa del Col·legi, al qual tots i totes hi esteu convidats.
 
La nova imatge, que ha estat dissenyada per l'empresa La Happy Factory, pretén conjugar la modernitat amb una certa continuïtat estètica, i inclou una actualització del logotip històric de l'ICASBD, la introducció d'una nova iconografia, plena de significat, així com el redisseny de la pàgina web institucional.
 
D'aquesta manera, el logo històric de l'ICASBD s'ha simplificat i redefinit, amb l'objectiu de configurar-lo com un element identificatiu de la Corporació més actual, modern i intel·ligible per tothom.
 
Juntament amb aquesta redefinició del logotip, s'incorpora a la imatge corporativa tot un mosaic d'icones, que conviuran en versió monocromàtica i policromàtica, i que pretenen simbolitzar els àmbits d'actuació i d'interrelació propis de l'activitat de la nostra institució, des d'una perspectiva el més àmplia i global possible.
 
L'acte també servirà per presentar el nou portal electrònic del Col·legi.
 
Cordialment,
LA JUNTA DE GOVERN

Festa d'Imposició de Togues 2018: 1 de juny

icasbdEns plau informar-te que el proper divendres 1 de juny de 2018, a les 19 hores, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell celebrarà el tradicional Acte d'Imposició de Togues als companys i companyes incorporats recentment a la nostra institució, en el qual també es concediran les insígnies honorífiques als companys/es que han assolit la fita de 25 o 50 anys com a col·legiats/des d'aquesta Corporació, i un reconeixement especial als que han assolit els 60 anys com a membres de l'ICASBD.
 
L'acte solemne tindrà lloc al Saló Modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (Accés: pels Jardins del carrer Sant Quirze, núm. 32).
 
Un cop finalitzat l'acte solemne s'oferirà un còctel als Jardins de la Fundació, dins del mateix recinte. El preu del ticket, que és subvencionat en part pel Col·legi, és de 25 euros.
 
Les portes s'obriran a les 18.30 hores, perquè des d'aquesta hora tothom hi pugui accedir a l'Auditori i la sessió pugui començar puntualment.
 
Per tot això, des de la Junta de Govern confiem a poder gaudir de la teva presència en aquest acte col·legial tan significatiu.
 
Pots confirmar la teva assistència i si, escau, la dels teus acompanyants (tant a l'acte solemne com al còctel) abans del 25 de maig de 2018, tant per telèfon (93 726 53 55, Sra. Lourdes Pareja), com per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , amb qui pots contactar també per a qualsevol consulta o dubte relacionats amb aquest acte.
 
T'hi esperem !
 
Cordialment,
LA JUNTA DE GOVERN

Convocatòria I Junta General Ordinària 2018

icasbdLa Junta de Govern, d'acord amb els articles 34, 35 i 38 dels vigents Estatuts col·legials i amb les facultats que li atribueix l'article 43,9è del mateix text, així com altres disposicions concordants, va acordar, en la seva sessió del passat 2 de gener de 2018, convocar la PRIMERA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA de 2018 de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, que ha de tenir lloc el proper 16 de març de 2018, a les 12 hores en 1a convocatòria i, si escau, a les 12.30 hores en 2a convocatòria, a la Sala d'Actes de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, carrer de Lacy, núm. 15, i sota el següent
 
ORDRE DEL DIA
 
1. Lectura i, si escau, aprovació de l'acta de la Junta anterior.
2. Ressenya del degà dels esdeveniments o actes més importants, memòria d'activitats i aprovació, si escau, de la gestió a la Junta de Govern durant l'últim exercici.
3. Examen i votació del compte general d'ingressos i despeses de l'exercici anterior (Nota: els esmentats comptes de l'exercici 2017 que s'han de sotmetre a l'aprovació d'aquesta Junta General es poden consultar a la zona privada del web de l'ICASBD).
4. Lectura, discussió i votació dels assumptes que es consignin a la convocatòria.
5. Proposicions dels col·legiats.
6. Torn obert de paraules.
 
Sabadell, 16 de febrer de 2018
LA JUNTA DE GOVERN

Manifest commemoratiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

icasbd vido 2El passat 23 de novembre, i amb motiu de la celebració de la Taula rodona sobre criteris procedimentals en matèria de VIDO, es va llegir un Manifest commemoratiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, la celebració del qual te lloc cada any el 25 de novembre. A continuació teniu a disposició el TEXT DEL MANIFEST.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE VIDO

Convocatòria II Junta General Ordinària 2017

icasbdLa Junta de Govern, d'acord amb els articles 36 i següents dels vigents Estatuts col·legials i amb les facultats que li atribueix l'article 43,9è del mateix text, així com altres disposicions concordants, va acordar, en sessió del 7 de novembre de 2017, convocar la SEGONA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA de 2017 de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, que ha de tenir lloc el proper 18 de desembre de 2017, a les 17.30 hores en primera convocatòria i, si escau, a les 18 hores en segona, a la Sala d'Actes de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, carrer de Lacy, núm. 15, amb el següent
 
ORDRE DEL DIA
 
1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.
2. Examen i votació del pressupost per a l'exercici de l'any següent.
3. Lectura, discussió i votació dels assumptes que es consignin a la convocatòria.
4. Proposicions dels col·legiats.
5. Torn obert de paraules.
 
Podeu consultar la proposta de pressupost i quotes per a l'exercici 2018 que se sotmetrà a l'aprovació de la Junta General, a la zona privada del web del Col·legi, a l'apartat documentació.
 
Cordialment,
 
LA JUNTA DE GOVERN

L'ICASBD i la DIBA ofereixen al Vallès Occidental assessorament per clàusules abusives dels bancs

IMG 0148• Ambdues entitats han signat un conveni pel qual advocats especialitzats es desplacen a les dependències dels Serveis Públics de Consum per assessorar els consumidors
 
El degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, Manuel Hernández Martín, i la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez, i han presentat avui, a la seu del Col·legi, el conveni de col·laboració entre ambdues institucions per proporcionar atenció personalitzada i gratuïta als consumidors del Vallès Occidental en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes hipotecaris.
 
L'acord preveu el desplaçament d'advocats especialitzats a les dependències dels Serveis Públics de Consum dels ajuntaments de la comarca, que atendran de forma individualitzada, amb visita prèvia concertada, les consultes dels consumidors. A més, rebran informació específica en relació a la justícia gratuïta si decideixen acudir a la via judicial.
 
El conveni presentat avui dona cobertura als ciutadans i ciutadanes de la comarca, mitjançant els Serveis Municipals de Consum de Sabadell, Sentmenat, Badia del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Cerdanyola del Vallès. Les visites es podran concertar directament a les oficines municipals fins al mes de desembre.
 
Alhora, la Diputació garanteix que els consumidors dels municipis que no disposen de Servei Públic de Consum propi puguin gaudir del mateix servei en condicions similars. En aquest cas els interessats han de sol·licitar el servei en el seu Ajuntament, i s'acorda una atenció presencial en el municipi més proper als seu domicili que disposi de servei efectiu.
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria