Convocatòria I Junta General Ordinària 2018

icasbdLa Junta de Govern, d'acord amb els articles 34, 35 i 38 dels vigents Estatuts col·legials i amb les facultats que li atribueix l'article 43,9è del mateix text, així com altres disposicions concordants, va acordar, en la seva sessió del passat 2 de gener de 2018, convocar la PRIMERA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA de 2018 de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, que ha de tenir lloc el proper 16 de març de 2018, a les 12 hores en 1a convocatòria i, si escau, a les 12.30 hores en 2a convocatòria, a la Sala d'Actes de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, carrer de Lacy, núm. 15, i sota el següent
 
ORDRE DEL DIA
 
1. Lectura i, si escau, aprovació de l'acta de la Junta anterior.
2. Ressenya del degà dels esdeveniments o actes més importants, memòria d'activitats i aprovació, si escau, de la gestió a la Junta de Govern durant l'últim exercici.
3. Examen i votació del compte general d'ingressos i despeses de l'exercici anterior (Nota: els esmentats comptes de l'exercici 2017 que s'han de sotmetre a l'aprovació d'aquesta Junta General es poden consultar a la zona privada del web de l'ICASBD).
4. Lectura, discussió i votació dels assumptes que es consignin a la convocatòria.
5. Proposicions dels col·legiats.
6. Torn obert de paraules.
 
Sabadell, 16 de febrer de 2018
LA JUNTA DE GOVERN

Manifest commemoratiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

icasbd vido 2El passat 23 de novembre, i amb motiu de la celebració de la Taula rodona sobre criteris procedimentals en matèria de VIDO, es va llegir un Manifest commemoratiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, la celebració del qual te lloc cada any el 25 de novembre. A continuació teniu a disposició el TEXT DEL MANIFEST.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE VIDO

Convocatòria II Junta General Ordinària 2017

icasbdLa Junta de Govern, d'acord amb els articles 36 i següents dels vigents Estatuts col·legials i amb les facultats que li atribueix l'article 43,9è del mateix text, així com altres disposicions concordants, va acordar, en sessió del 7 de novembre de 2017, convocar la SEGONA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA de 2017 de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, que ha de tenir lloc el proper 18 de desembre de 2017, a les 17.30 hores en primera convocatòria i, si escau, a les 18 hores en segona, a la Sala d'Actes de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Sabadell, carrer de Lacy, núm. 15, amb el següent
 
ORDRE DEL DIA
 
1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.
2. Examen i votació del pressupost per a l'exercici de l'any següent.
3. Lectura, discussió i votació dels assumptes que es consignin a la convocatòria.
4. Proposicions dels col·legiats.
5. Torn obert de paraules.
 
Podeu consultar la proposta de pressupost i quotes per a l'exercici 2018 que se sotmetrà a l'aprovació de la Junta General, a la zona privada del web del Col·legi, a l'apartat documentació.
 
Cordialment,
 
LA JUNTA DE GOVERN

L'ICASBD i la DIBA ofereixen al Vallès Occidental assessorament per clàusules abusives dels bancs

IMG 0148• Ambdues entitats han signat un conveni pel qual advocats especialitzats es desplacen a les dependències dels Serveis Públics de Consum per assessorar els consumidors
 
El degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, Manuel Hernández Martín, i la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez, i han presentat avui, a la seu del Col·legi, el conveni de col·laboració entre ambdues institucions per proporcionar atenció personalitzada i gratuïta als consumidors del Vallès Occidental en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes hipotecaris.
 
L'acord preveu el desplaçament d'advocats especialitzats a les dependències dels Serveis Públics de Consum dels ajuntaments de la comarca, que atendran de forma individualitzada, amb visita prèvia concertada, les consultes dels consumidors. A més, rebran informació específica en relació a la justícia gratuïta si decideixen acudir a la via judicial.
 
El conveni presentat avui dona cobertura als ciutadans i ciutadanes de la comarca, mitjançant els Serveis Municipals de Consum de Sabadell, Sentmenat, Badia del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Cerdanyola del Vallès. Les visites es podran concertar directament a les oficines municipals fins al mes de desembre.
 
Alhora, la Diputació garanteix que els consumidors dels municipis que no disposen de Servei Públic de Consum propi puguin gaudir del mateix servei en condicions similars. En aquest cas els interessats han de sol·licitar el servei en el seu Ajuntament, i s'acorda una atenció presencial en el municipi més proper als seu domicili que disposi de servei efectiu.
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell
Guardar

Els ajuntaments manifesten el seu suport al rebuig de l’ICASBD contra el jutjat únic provincial sobre clàusules terra

icasbdUs informem que alguns ajuntaments de la nostra demarcació han manifestat, en virtut dels oportuns acords dels equips de govern municipals, el seu ple suport al Col·legi d'Advocats de Sabadell i el seu rebuig a l'Acord del Consejo General del Poder Judicial -CGPJ- pel qual s'ha centralitzat en un únic Jutjat provincial, el núm. 50 de Barcelona, la tramitació, de manera exclusiva, de totes les demandes dels consumidors en matèria de clàusules terra i altres reclamacions per despeses financeres derivades de la formalització d'hipoteques.
 
Aquesta "provincialització" en un únic òrgan judicial esdevé, com ja va denunciar el Col·legi des del mateix moment de la seva aprovació, una mesura inacceptable, tant per la seva excepcionalitat, com perquè resulta dissuasiva i perjudicial per als ciutadans i ciutadanes residents a la nostra demarcació i que vulguin iniciar accions legals sobre aquesta matèria, que es veuen en l'obligació de desplaçar-se a Barcelona, amb les dificultats i el sobrecost que això comporta en molts casos.
 
Així ho han entès també els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans o Santa Perpètua de Mogoda, que coincideixen plenament amb l'ICASBD en que la mesura implementada pel CGPJ busca afavorir, un cop més, el sector bancari, pervertint fins a l'extrem la Justícia de proximitat i perjudicant la part més feble, el consumidor.
 
A més a més, l'allau de reclamacions que van a parar a un Jutjat que ha nascut col·lapsat, perquè de cap manera podrà tramitar i resoldre en un temps raonable tota aquesta quantitat de demandes, motivarà que s'eternitzin els procediments i les resolucions, en detriment dels drets dels ciutadans afectats.
 
Els al·ludits consistoris denuncien i reclamen a les autoritats governatives i al poder judicial, en línia amb el manifestat pel Col·legi d'Advocats de Sabadell, que, en comptes de centralitzar la justícia i concentrar aquest jutjat únic a Barcelona sota l'excusa d'una pretesa especialització, el que cal és crear nous òrgans allà on hi fan falta, com ara Sabadell i Cerdanyola, i/o dotar els ja existents dels recursos humans i materials necessaris per descongestionar-los.
 
LA JUNTA DE GOVERN

Última hora: Reobertura de les plantes 1 a 8 de l'edifici dels jutjats de Sabadell

icasbdBenvolguts/des companys/es,
 
Us informem que, segons ens acaben de comunicar des de Gerència de l'Edifici Judicial de Sabadell, a partir de les 10.40 hores d'avui dijous ha quedat restablerta l'activitat a totes les plantes de l'esmentat edifici dels Jutjats, de manera que, hores d'ara, el servei sembla que està normalitzat a tot l'immoble.
 
Segons la mateixa font, el Departament de Justícia va recórrer l'acta d'Inspecció de Treball que va decretar ahir paralització de l'activitat a les plantes 1 a 8, i aquest recurs ha estat acceptat i revocada l'ordre de paralització.
 
Si ens arriben més notícies o informació sobre l'evolució d'aquesta incidència als Jutjats de Sabadell, us la farem arribar de forma immediata.
 
Cordialment,
 
LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria